2024 Haziran Hosting Oylaması

Sence haziran sezonunda en çok fiyat performans hosting kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 983126

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
89
Evet, yaz sezonu yavaştan yerini alıyor. Hosting ve sunucu sahipleri için yeni bir sezon açılıyor...
Neyse konumuza dönelim, Sizce bu haziran fiyat performans yönünden en iyi hosting hangisi olur?

Veeee... İşte Bir kaç soru daha:
1. İstanbul veya Bursa için en az gecikme değerine sahip hosting?
2. Destek yönünden en hızlı ve en değerli şekilde ilgilenen hosting?
3. En az GHz limiti koyan hosting?

Hem performans açısından hem de destek açısından Exoras her zaman için tercihim.

Hem performans açısından hem de destek açısından Exoras her zaman için tercihim.
Kötülemek gibi olmasın ama sanırsam Exoras GHz sınırlaması koyuyor diye biliyorum 4.4GHz'lik işlemcili makinede 3.8GHz almıştım ve küsüratı bile performans farkı yaratıyor maalesef.

Oylamaya eklenen firmalar kişisel tercihler mi?

Değil. Popüler olanları eklemeye çalıştım geri kalanlar için diğer kategorisini kullanabilirsiniz.
Popüleriteye göre değilde forumda aktif bulunan veya ismi bilindik tüm firmaları eklemen sanki daha doğru olabilirdi, yine de eline sağlık.

Popüleriteye göre değilde forumda aktif bulunan veya ismi bilindik tüm firmaları eklemen sanki daha doğru olabilirdi, yine de eline sağlık.
Birazdan güncelleme yapacağım sorun değil.

Nerdeyse VDS firması Bulamıyordum Düzgün Yukardakilerine Bakıp En İyisini Seçmeye Çalışacağım Fakat Ryzenx9 7950x
Arıyordum Bunları Araştırıp Almayı Planlıyorum Hub Sunucusu Kurmayı Düşündüğüm İçin Ram Ve İşlemci Çok Önemli Bundan Dolayı En İyisi seçmem lazım Sizce Hangisi Daha iyidir Daha Önce Kullananlar Varsa Yazabilirse Sevinirim.

Son düzenleme:
Nerdeyse VDS firması Bulamıyordum Düzgün Yukardakilerine Bakıp En İyisini Seçmeye Çalışacağım Fakat Ryzenx9 7950x
Arıyordum Bunları Araştırıp Almayı Planlıyorum Hub Sunucusu Kurmayı Düşündüğüm İçin Ram Ve İşlemci Çok Önemli Bundan Dolayı En İyisi seçmem lazım Sizce Hangisi Daha iyidir Daha Önce Kullananlar Varsa Yazabilirse Sevinirim.
Exoras öneririm, R9 5950x

Şiddetle Nodesty'i tavsiye ederim

Evet, yaz sezonu yavaştan yerini alıyor. Hosting ve sunucu sahipleri için yeni bir sezon açılıyor...
Neyse konumuza dönelim, Sizce bu haziran fiyat performans yönünden en iyi hosting hangisi olur?

Veeee... İşte Bir kaç soru daha:
1. İstanbul veya Bursa için en az gecikme değerine sahip hosting?

2. Destek yönünden en hızlı ve en değerli şekilde ilgilenen hosting?

3. En az GHz limiti koyan hosting?
nodesty kardeşim nodesty başka bir açıklaması yok

Fiyat, kalite, hız, destek ve kendine özgü arayüz. Ne derseniz en ideali nodesty.

4 senedir hostingler ile başım belada. Neredeyse 10 hatta 15 tane firma degistirmisimdir lakin nafile... İlk ay aldığım makine 2.hafta yavaşlıyordu. Hatta e*iyisunucum adlı bir firma ile çalışırken makinemde BTC miner çıkmıştı (galiba kullandıkları esxi virüslü ). Neyse demem o ki Nodesty ile 1 senedir çalışıyorum gerek destek ekibi olsun gerek lokasyonu olsun beni baya tatmin ediyor. Nodesty <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl