layer7flooder
Yazdığın şeylerin neredeyse hepsi ücretli onun yerine ücretsiz alternatif eklentileri konuna eklesen daha güzel olurduSelam, Değerli ve Pek Değerli MC-TR Halkı!2) Aegis
Hepimiz biliyoruz ki, son günlerde sunucu saldırıları aşırı derecede yükselmiş vaziyette.
Bu saldırılardan korunmak, engellemek için herkes yeni sistemler, yeni önlemler almaya, yeni rehberler aramaya başlıyor.
E tabi, bizde işimiz gereği bu duruma bir dur diyelim dedik değil mi?
Hadi konuya geçelim!
Crash Saldırılarını Engelleme
1) LPX-MORTAL
Eklenti sahibi son zamanlarda geliştirilen tüm crash clientlerini aynı gece içerisinde fixliyor.
Bununla kalmamakla birlikte sunucuları %99 seviyede koruyor.
2) ExploitFixer
Bu Eklenti genellikle çeşitli crash methodlarını engellemeye çalışarak Minecraft sunucularını korur.
Eklenti harikaydı fakat ücretli hale maalesef ücretli oldu..
Koruduğu methodlar: Book Crash, Item Frame Crash, Entity Crash, Packet Spam, Redstone Clocks vb.
3) SpigotGuard
Client üzerinden gelebilecek her türlü saldırıyı önler. Sunucunuzda Dupe
veya Hile Kullanımını engeller.
NOT: Eklenti güncellemesi durduruldu, bu eklenti yerine LPX kullanabilirsiniz.
Bot Saldırılarını Engelleme
1) NullCordX
NullCordX, çeşitli performans ve özellikler sunan bir Minecraft sunucu proxy çözümüdür.
Ancak, "en gelişmiş" veya "benzersiz" olduğu iddiası biraz abartılı olabilir. Minecraft sunucu proxy'leri arasında
birçok seçenek bulunmaktadır ve her biri farklı avantajlar ve dezavantajlar sunabilir.
2) BotSentry
Velocity dışında başka bir Bungee fork kullanıyorsanız, bu eklentileri kullanabilirsiniz.
Hileleri Engelleme
1) Vulcan AntiCheat
Bu Eklenti sessizce hareket eder, oyuncunun hile yapmasını engellemez.
Ancak, sadece eylemlerini gözlemler ve vanilya sınırlarının dışındaki şeyleri işaretler.
Yapılandırma aracılığıyla, belirli kontroller oyuncuları aktif olarak önlemek için 'aksiliğe' çevrilebilir
2) Matrix AntiCheat
Bu Eklenti Gelişmiş bir hile karşıtı eklentidir,
birçok hile türünü hızlı bir şekilde tespit edebilir ve birden fazla Minecraft sunucu sürümünü destekler.
NOT: Bu eklentiyi kullanmak yerine Vulcan + GrimAC Kullanabilirsiniz.
BUNGEE FORKLARI
1) FlameCord
Bu eklenti lazer odaklı istismar önleme sistemleriyle önemli güvenlik açıklarını,
performans aksaklıklarını ve hatta Waterfall'ın çözemediği hataları
düzeltmek için tasarlandığını belirtmek mümkündür.
NOT: Bu eklenti yerine VeloCity kullanabilirsiniz.
Bu Eklenti sunucuları hilelerden, istismarlardan ve çeşitli saldırılardan korumak
ve aynı zamanda sunucu performansını artırmak için tasarlanmıştır.
NOT: Eklenti güncellemesi durduruldu, bu eklenti yerine VeloCity kullanabilirsiniz.
KONU SONU
Konuyu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Konuda eksikler veya abartmalar olmuş olabilir, nede olsa hepimizin 10 parmağı bir değil ya?
Konudaki eksiklikleri veya abartmaları bildirirseniz ekleme veya kaldırma yapabilirim.
Eğer bu konu hoşunuza gittiyse ve yardımcı olduysa ne mutlu bana, elmas bırakmayı unutmayın <3
kashiandwazaki
Kral ikisi aynı yapımcının zaten yani aynı üç harflinin larciverti.Ben şahsen hile koruması olarak Grim - Polar ikilisini tercih etmenizi öneririm.
nAntiBot Pluginide Ekleyebilirsin Bence Oda Çok Etkili Bir PluginSelam, Değerli ve Pek Değerli MC-TR Halkı!2) Aegis
Hepimiz biliyoruz ki, son günlerde sunucu saldırıları aşırı derecede yükselmiş vaziyette.
Bu saldırılardan korunmak, engellemek için herkes yeni sistemler, yeni önlemler almaya, yeni rehberler aramaya başlıyor.
E tabi, bizde işimiz gereği bu duruma bir dur diyelim dedik değil mi?
Hadi konuya geçelim!
Crash Saldırılarını Engelleme
1) LPX-MORTAL
Eklenti sahibi son zamanlarda geliştirilen tüm crash clientlerini aynı gece içerisinde fixliyor.
Bununla kalmamakla birlikte sunucuları %99 seviyede koruyor.
2) ExploitFixer
Bu Eklenti genellikle çeşitli crash methodlarını engellemeye çalışarak Minecraft sunucularını korur.
Eklenti harikaydı fakat ücretli hale maalesef ücretli oldu..
Koruduğu methodlar: Book Crash, Item Frame Crash, Entity Crash, Packet Spam, Redstone Clocks vb.
3) SpigotGuard
Client üzerinden gelebilecek her türlü saldırıyı önler. Sunucunuzda Dupe
veya Hile Kullanımını engeller.
NOT: Eklenti güncellemesi durduruldu, bu eklenti yerine LPX kullanabilirsiniz.
Bot Saldırılarını Engelleme
1) NullCordX
NullCordX, çeşitli performans ve özellikler sunan bir Minecraft sunucu proxy çözümüdür.
Ancak, "en gelişmiş" veya "benzersiz" olduğu iddiası biraz abartılı olabilir. Minecraft sunucu proxy'leri arasında
birçok seçenek bulunmaktadır ve her biri farklı avantajlar ve dezavantajlar sunabilir.
2) BotSentry
Velocity dışında başka bir Bungee fork kullanıyorsanız, bu eklentileri kullanabilirsiniz.
Hileleri Engelleme
1) Vulcan AntiCheat
Bu Eklenti sessizce hareket eder, oyuncunun hile yapmasını engellemez.
Ancak, sadece eylemlerini gözlemler ve vanilya sınırlarının dışındaki şeyleri işaretler.
Yapılandırma aracılığıyla, belirli kontroller oyuncuları aktif olarak önlemek için 'aksiliğe' çevrilebilir
2) Matrix AntiCheat
Bu Eklenti Gelişmiş bir hile karşıtı eklentidir,
birçok hile türünü hızlı bir şekilde tespit edebilir ve birden fazla Minecraft sunucu sürümünü destekler.
NOT: Bu eklentiyi kullanmak yerine Vulcan + GrimAC Kullanabilirsiniz.
BUNGEE FORKLARI
1) FlameCord
Bu eklenti lazer odaklı istismar önleme sistemleriyle önemli güvenlik açıklarını,
performans aksaklıklarını ve hatta Waterfall'ın çözemediği hataları
düzeltmek için tasarlandığını belirtmek mümkündür.
NOT: Bu eklenti yerine VeloCity kullanabilirsiniz.
Bu Eklenti sunucuları hilelerden, istismarlardan ve çeşitli saldırılardan korumak
ve aynı zamanda sunucu performansını artırmak için tasarlanmıştır.
NOT: Eklenti güncellemesi durduruldu, bu eklenti yerine VeloCity kullanabilirsiniz.
KONU SONU
Konuyu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Konuda eksikler veya abartmalar olmuş olabilir, nede olsa hepimizin 10 parmağı bir değil ya?
Konudaki eksiklikleri veya abartmaları bildirirseniz ekleme veya kaldırma yapabilirim.
Eğer bu konu hoşunuza gittiyse ve yardımcı olduysa ne mutlu bana, elmas bırakmayı unutmayın <3
polar daha rezil bu arada aşırı rahat bypasslanıyorGrimAC yeterli olmuyor dostum. Keepsprint, invwalk ve autoarmor gibi hileleri grim değil polar check eder.
Kardeşim bu tarz basit şeyleri engellemek istiyorsan AntiCheatAddition KullanabilirsinBlatant hilelerinde rezil olabilir ancak keepsprint invwalk gibi hileleri fixleyen nadir korumalardan bir tanesi. Eğer faction sunucunuz veya 1.8.9 sunucunuz yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum zaten.
d.kena
flamecord + sonar yaptım bir sorun olur mu? flamecordun geliştiricisini yayında yakalarsan istediğin özelliği ekleyebiliyorFlameCord çok kötü bir bungee forkudur. Onun yerine Velocity + Sonar Antibot öneririm. Daha performanslı ve Sonar gerçekten botları engelliyor
Flamecordun sahibi linsa kopyala yapıştır yapan bir adam tavsiye etmiyorumflamecord + sonar yaptım bir sorun olur mu? flamecordun geliştiricisini yayında yakalarsan istediğin özelliği ekleyebiliyor
ben 2 gün önce bungeekick istemiştim güncellemeyle bkick getirmiş.
Matrix > Vulcan+Grimac Çoğu clientte test ettim matrix flaglıyor ama grim ve vulcan için geçerli değil matrix için son güncellemelerde hitbox için extra güzel bir koruma geldi ve LPX son getirdiği güncellemeler ile Xynis grubunun attığı crashi fixlemeye çalıştı ama hala crash yiyor LPX Bot Korumasına gelirsek XCord NullCordX'den kat kat daha
edit: Bu tarz konuları bu tarz olaylarda tecrübeli olan insanların yapması gerekli bilgilendirme açısındanda attığın korumalar kötü değil evet ama daha iyileri var ve listede değiller
polar daha rezil bu arada aşırı rahat bypasslanıyor

apcu
Kendisi "çöp" diye nitelendirdiği, yapay zeka ile yazdırıldığını düşündüğü eklentinin classlarını kopyalayıp "BatuhanPvP" diye bi eklentisine ekleyip insanlara gösteriyor. Kendi kullandığı numarayı kullanmaya cesaret edemeyip gizli numaradan arayıp insanları rahatsız etmeye çalışan birisi. İnsanların arkasından iftira atıp kötülemeyi de çok sever kendisi. Bu arkadaş için bu kadar uğraşıp da ellerini yormana gerek yoktu. Yine de eline sağlık. İyi forumlar.Birincisi:
Vulcan + Grim, Polar'dan sonra yapılabilecek en iyi tercihtir.
Grim'in Movement ve Reach checkleri, Vulcan'ın checkleri ile birleştiğinde
Matrix'ten çok daha iyi korur.
İkincisi:
Vulcan + Grim sanıldığı kadar iyi değildir. Kendi başıma yaptığım denemelerde bile (bile safsatasına
düşmektense size YouTube veya diğer platformlardaki AntiCheat Bypass testlerini
izlemenizi önereceğim) gördüğüm kadarıyla Vulcan + Grim (çok olmasa da) rahat bypasslanabiliyor.
Bunun nedeni iki AntiCheat'in de çok uzun zamandır piyasada olan ve satışı ve dağıtımı herkese açık
olan anticheatler olmasıdır.
Üçüncüsü:
Matrix'in sorunu flag vermemesi değil, aksine çok fazla false flag vermesidir.
Bu konuda maalesef Matrix'in Spartan'dan çok bir farkı olduğunu söyleyemeyeceğim.
Dördüncüsü:
26 Ocak 2024 tarihinde "Güçlü Hile Koruması Arıyorum" başlığının altına
verdiğiniz "polar güzeldir" yanıtındaki fikrinizi değiştirmenize sebep olan nedir?
Polar'ı kullandınız da beğenmediniz, memnun mu kalmadınız? Hiç sanmıyorum açıkçası.
Şayet öyleyse Discord adınızı verirseniz Shorty'ye bir kontrol ettireyim.
Açıkçası kendisi nasıl "AŞIRI RAHAT" bypasslandığına dair
elinizde bir şey olmadan atıp tutmanıza şaşırmayacaktır bence.
Beşincisi:
AntiCheat olarak sizin öneriniz nedir acaba? (AntiCheatAddition dediğiniz yanıtı ironi
olarak sayarak soruyorum)
Son olarak:
Lütfen sorduğum sorulara eksiksiz cevap verin veya sizden ricam bir daha
"Minecraft Sunucu Saldırıları" başlığının altına bilginiz olmayan konularda
bu AntiCheat şöyle bu AntiCheat böyle diye atıp tutmayın.
Elinizde söylediğinizi destekleyen bir şey olmadığında insanlara yanlış bilgi vermekten başka
bir şey sağlamamış olursunuz.
Ha konuya bu kadar yazmışken kendi önerilerimi de vereyim, boşa yazmamış olayım:
Anti Dupe için kendi item ID tabanlı eklentinizi yazmanızı öneririm.
Hile koruması olarak Polar öneriyorum.
Anti Bot olarak @AyazJenkins dostumun önerdiği Sonar'ı öneriyorum. BotSentry kullanmayın.
Crash için LPX ve ExploitFixer (artık çok tavsiye etmesem de) öneriyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!