Proje 2021'DEN BU GÜNE KADAR DEĞİŞENLER HAKKINDA.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByNeels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByNeels

MC.KadimOyuncu.Network
Elmaslar
59
Minecraft
ByNeels

Discord:

ByNeels

Merhaba,

Öncelikle tüm öğrenci kardeşlerimin yaz tatilinin keyifli geçmesini temenni ederim.
Yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz ve tabiri caizse şuan ki döneme kıyasla birnevi "Eski Kafalı" kaldım.
Minecraft oyuncularının ve oyunculara hitap eden sunucuların sahiplerinin bilgi ve düşüncelerine ihtiyacım var.
Bazı yaptığım araştırmalar neticesinde oyuncuların tabiri ile "1.8 dönemi" eskide kalmış ve çoğu oyuncular 1.16.5 ve üzeri sunuculara geçiş yapmış olduğunu öğrendim.
2021'den bu yana değişen Minecraft İçerikleri hakkında değişiklikleri ve düşüncelerini belirtip beni bilgilendirirseniz muteşekkir olurum...

Sevgiler!

Aslında soru-cevap tarzı ilerlese daha hoş olabilir. Genel bir açıklama yapmaktansa hedefe bağlı sorular daha iyi cevap alacaktır. Modern sistemleri takip etmek için YouTube sunucu tanıtım videolarını inceleyebilir ya da sunucu tanıtımlarına bakabilirsin.

Aslında soru-cevap tarzı ilerlese daha hoş olabilir. Genel bir açıklama yapmaktansa hedefe bağlı sorular daha iyi cevap alacaktır. Modern sistemleri takip etmek için YouTube sunucu tanıtım videolarını inceleyebilir ya da sunucu tanıtımlarına bakabilirsin.
Merhaba Texa,

Sunucularda nelerin değiştiğini sunuculara girip gerekli araştırmaları yaparak öğrenebiliriz fakat sunucuların arka planında neler değiştiğini bilmemiz pekte bu denli kolay olmayacaktır.
Kısacası arka planda eklentilerde, sistemlerde, fork ve diğer sunucu tabirlerinde değişenleri ve gelişenleri anlamak istiyoruz.

Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

Düşünceleriniz ve yanıtlarınız projemiz için önemli, bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl