2021 YAKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeyna Studios

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Minecraft
ThieFrozen

Discord:

ThieFrozen#1872

iletişim için discord üzerinden istek gönderebilirsiniz. ThieFrozen#1872

Son düzenleme:
Konu tasarımı çok güzel olmuş, haritalar desen şahne duruyor, sistemler değişik sistemler var güzele benziyor. Yakın zamanda sunucuya geleceğim ;). Başarılar dilerim <3

Hazır konu tasarımı dışında oldukça güzel görünümlü bir sunucu olmuş ki sistem ve haritaları çok da beğendim. Sunucuya da geleceğim ;) <3

sunucu cidden güzel olmuş sistemlerde güzel haritalar efsane zaten

Başarılı bir konu dizaynı ve güzel bir sunucu başarılar ;)

Haritayı sanırım daha önce görmüştüm sistemler güzel, konu tasarımıda harika

Konu tasarımı çok güzel olmuş, haritalar desen şahne duruyor, sistemler değişik sistemler var güzele benziyor. Yakın zamanda sunucuya geleceğim ;). Başarılar dilerim <3
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Hazır konu tasarımı dışında oldukça güzel görünümlü bir sunucu olmuş ki sistem ve haritaları çok da beğendim. Sunucuya da geleceğim ;) <3

Eleştiriniz için teşekkür ederiz dikkate alacağız, Teşekkürler.

sunucu cidden güzel olmuş sistemlerde güzel haritalar efsane zaten

Teşekkür ederiz, Daha iyi yapabilmek için sürekli geliştiriyoruz.

Haritayı sanırım daha önce görmüştüm sistemler güzel, konu tasarımıda harika

Haritayı Mimarımıza yaptırdık, anımsatıyor olabilir /warp gibi komutlar kullanmadığımızdan gezmek için güzel bir yerimiz olsun istedik, teşekkürler :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu an itibariyle inaktif duruma gelmiştir. Temmuz ayında RPG Skyblock | Raidable Faction | Prison ve Minigame'ler ile karşınızda olacağız. Görüşmek dileğiyle! Yerini kapmak için iletişim: ThieFrozen#1872

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl