2018'in İlk Tasarım Avantajı | Konu Tasarım | Grafik & Tasarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b3nt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 867

b3nt.

Someone in life.
Elmaslar
104
9D0Ayo.jpg

g9EpNQ.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

g9EpNQ.png

Güzel Konu Tasarım İyi Satışlar

Eline sağlık, hayırlı bol satışlar.

Olumlu görüşlerinden dolayı teşekkürler.

Öncelikle şunu belirtiyim ki; herhangi bir özenme amacım yok. Aylardır Photshop ile çalışmalar yapıp kendimi geliştirme çabasındayım. Ayrıca daha önceden beni görmemişken bile gelip bu konuyu baltalama isteiğiniz nedir? Son olarakta, beni eleştireceğine cümleleri daha dikkatli kurmaya bak derim.

Teşekkürler sayın editörüm:;p

Cümlemde herhangi bir sorun yok. Yaptığın tasarımlar piyasada yapılanların tıpkısının aynısı. Taklitler aslını yüceltir. Amacım konuyu baltalamak falan da değil. Gördüğün şeylerin tıpkısının aynısını yaparak kendini geliştiremezsin. Hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

Yazdığın mesajları da silmemelisin. Bir şey söylediysen arkasında duracaksın.

Cümlemde herhangi bir sorun yok. Yaptığın tasarımlar piyasada yapılanların tıpkısının aynısı. Taklitler aslını yüceltir. Amacım konuyu baltalamak falan da değil. Gördüğün şeylerin tıpkısının aynısını yaparak kendini geliştiremezsin. Hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

Yazdığın mesajları da silmemelisin. Bir şey söylediysen arkasında duracaksın.
Sen, kendini beğenmiş bir tasarımcı falan mısın? Nesin sen? Yazdığın mesaj yetkili tarafından kaldırılınca bende yorumumu sildim. Söylediğimin arkasındayım. "Ayrıca yaptığın tasarımlar piyasanın aynısı" demişsin de, benim şuan yayınladığım herhangi bir tasarımım mevcut değil. İddia eden, ispat eder. Buyur, hodri meydan.

Sen, kendini beğenmiş bir tasarımcı falan mısın? Nesin sen? Yazdığın mesaj yetkili tarafından kaldırılınca bende yorumumu sildim. Söylediğimin arkasındayım. "Ayrıca yaptığın tasarımlar piyasanın aynısı" demişsin de, benim şuan yayınladığım herhangi bir tasarımım mevcut değil. İddia eden, ispat eder. Buyur, hodri meydan.

Piyasadan haberi olmayan birisi ile daha fazla polemiğe girmeyeceğim. Amacım tartışma falan çıkartmak değil. Kendini böyle geliştiremeyeceğini belirtmek. Piyasadan haberi bile olmayan birisiyle tartışmak, garip olur. Kolay gelsin.

Harikasın :) , Başarılar

Örnek gif imza bakabilirmiyim ?

Başarılar dilerim. Gayet güzel iyi satışlar.

Güzel tasarım eline sağlık.

merhaba bir özel iş var özele gelebilrimisn acil

Güzel Konu Başarılar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl