Skript Paylaşımı 2018 | Kelime oyunu Skript paylaşımı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.425
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingOf0

"~SimitSu"
Elmaslar
746
Minecraft
SimitSu

Discord:

kingOf0!#4055

Merhaba MC-TR ailesi..
Uzun zaman önce yapmış olduğum Skript ile sunucunuz da ki çoğu ek özelliğe ek katacak skript ile karşınızdayım.
Bu skript 'i ilk ortaya atan fikrini ortaya çıkaran "Krieger08" nickli kullanıcıdır. Benim burada yapmış olduğum şey sadece kelimelerin farklı olmasıdır. Kalan herşey "Krieger08"'e aittir. Bu skripti paylaşma nedenim benim bu skripti uzun zaman önce bitirip paylaşmamam şimdide birilerinin "Bunu ilk ben yaptım" demesini önlemektir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gelin Özelliklerine geçelim..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

» Oyuncularınıza otomatik olarak anahtar, oyun parası vb. gibi ödüller kazandırın.
» Yapmış olduğum skript ile tamamen farklı kelimeler..
» Normal kelime oyunu skriptleri daha önceden belirlenmiş sayı/harfleri konu alırken
bu skript tamamen sınırsız olasılıklarla random sayıları ele alıyor..
» Oyuncularınıza daha iyi bir oyun deneğimi ile..
» 30 dakikada bir konuşma kısmında kelime oyunu başlaması..

Skriptin Hasbein kısmı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kelime oyunun "Oyun konuşma" kısmında başlaması..

unknown.png

Kazananın herkese duyurulması

unknown (1).png

Umarım skirptimi beğenmişsinizdir.
Yakında tekrar geleceğim MC-TR ailesi..

Konu Tasarım:GörkemUmut11
вy kingOf0!

Son düzenleme:
Çok fazla gereksiz değer var, bu zaten heryerde var :/ bunu neden kodlama gereği duydun ?

Çok fazla gereksiz değer var, bu zaten heryerde var :/ bunu neden kodlama gereği duydun ?

Doğru söylüyor ayrıca 19 tane sayıya gerek yok 9 yapsaydın yeterliydi forumda bir sürü var bundan daha geliştirebilirdin renk uyumu eh başka ne denilebilir ki daha değişik skriptler görmek istiyoruz birsürü var bundan dostum yazılan mesajları hakaret olarakda algılama baştan söylim sonra olay çıkmasın.

Hoş olmuş ama forumda elini at bundan var zaten. Daha farklı şeyler için uğraşmalısın.

Ne zaman skript bölümüne girsem aynı döngü devam ediyor, birbirinin skriptlerini alıntı yapan olsun, eski skriptleri yeniden güncelleyen veya paylaşan olsun, hiç yeni yapılmış ve güzel fikir diyebileceğim skriptler yok, burada seni kötülemek istemiyorum bu eski yapılmış skriptleri kopyalayıp bir kaç düzenleme yapan kişilere söylediğim bir cümle, bazıları çok iyi yapıyor onlara eyvallah fakat bu döngünün artık bir son bulması gerekip yeni skript türleri çıkartmalıyız.

Kendini geliştireceğini biliyorum.. :)

Dostum Zaten Forumda Fazlasıyla Var Boşuna Kalabalık Yapmana
Gerek Yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl