2018 - 2019 En çok indirilen oyunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Electra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.445
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Electra

Eventually, everything goes away.
Elmaslar
834

Discord:

Electra#9331

yeni_logo.png

Merhaba , MC-TR Ailesi

2018 yılını geride bıraktık fakat bizi bırakmayan bazı oyunlar var , bu oyunlar 2019 yılında!da bizimle beraber
bunları listeledim , umaram içinde sizin sevdiğiniz oyunlarda vardır .

indir (6).jpg

1. Fortnite: Battle Royale

Listemizin ilk sırasında 2018 - 2019 yıllarının en büyük çıkışını gerçekleştiren Fortnite: Battle Royale var. Geçtiğimiz yılın son çeyreğindeki çıkışını bu yıla yansıtmayı başaran Fotnite, şu anda tartışmasız en çok indirilen ve aynı zamanda en popüler oyun. Üstelik tamamen ücretsiz olduğu için “oyun indir” demeniz yetiyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. GTA 5

Şaşırdınız mı? Bizce hiç şaşırmayın. Çıkışının üzerinden tam 5 yıl geçmiş olsa da GTA 5 halen oyun dünyasının zirvesinde. Birçok platformda halen aktif olarak oynanan yapım, geçtiğimiz ay 95 milyonun üzerinde satış yaptığını açıklamıştı.

5a3a195b7152d8200c661f4a.jpg

3. Overwatch

2016’nın en iyi oyunu seçilen ve Blizzard’ın en yeni fikri mülkü olan Overwatch, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Gerek karakterleri, gerekse eğlenceli oyun yapısıyla dünya çapında milyonlarca oyuncunun göz bebeği.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

4. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Ubisoft’un muhtemelen son 5 yılda en iyi yaptığı oyun Six Siege’dir. Piyasadaki en iyi FPS oyunlarından biri olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Haziran ayı itibariyle de Türkçe metin desteğine geçiyor.

5. PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ı burada görmek gerçekten can sıkıcı bir durum. 2017’nin mutlak hakimi, son birkaç aydır, yenilik üstüne yenilik yapsa da, gerilemeye devam ediyor. Olsun, şimdi de mobil arenada liderliğini konuşturuyor.

untitled-a5150.jpg

6. Minecraft

Çok az oyun Minecraft kadar başarılıdır. Erken erişim döneminde bile milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım, çıkışının üzerinden neredeyse 10 yıl geçecek olmasına rağmen popülerliğini sürdürüyor. Bize de tebrik etmek düşüyor.

LoL-Banner.jpg

7. League of Legends

Yine 10 yıla merdiven dayamak üzere olan bir başka oyun. League of Legends eski ihtişamından çok şey kaybetti ama halen kemik bir kitle tarafından sevilerek oynanıyor. Üstelik profesyonel arenanın da değişmezleri arasında.

8. Rocket League

“İki araba futbol oynarsa ne olur?” sorusunu soran Rocket League, ortaya muazzam bir iş çıkartmıştı. PC, PS4 ve Xbox One’da oldukça popüler olan yapım, halen zirveye oynamayı başarabiliyor.

9. God of War

God of War 2018 yılına damga vuran en büyük oyun oldu. Tek kişilik mod ile buraya girebilecek çok fazla oyun bulamazsınız ama Kratos bir şekilde başarıyor işte. Tebrikler Santa Monica!

10. Call of Duty: WW2

Bir zamanlar dünyanın en popüler FPS serisi olsa da, o da geçmişi mumla arayanlar arasında. Call of Duty: WW2 güzel bir konsepti sunduğu için, gelen indirimlerle 2018’de hatırı sayılır bir başarı yakalamayı başardı. En çok indirilen oyunlar 2018 listesinde kendine yer bulması yine de şaşırtıcı.

BONUS: CS GO Nerede?

Eğer liste boyunca bu soruyu sorduysanız şöyle bir cevabımız var: CS GO bu listede yok, çünkü dünya üzerinde 2019 - 2018 yılları baz alındığında CS GO sahibi olmayan 15 kişi kaldığını düşünüyoruz , Şuanda Steamda Zaten Bedava .

Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkürler <3<3

Güzel konular açıyorsunuz başarılar diliyorum...

Konu güzel fakat fontunu değiştirmeni öneririm.

Konu güzel olmuş fakat indirilen mi, yoksa satın alınan mı ?

Ya tüm YouTuber'lar Forniture reklamını yapıyordu. Bir gün bende indirmeye karar verdim ve indirdim. 4 saate bilgisayarıma indi ordanda bilgisayarıma kurdum 2 saat geçti. Sonunda indi diye sevinmişdim ki ordan oyun seçin falan Forniture açma programını indirmişdim şimdide Forniture seçib indirmem lazımdı. Bende sinir olup bilgisayarımdan onu sildim. Yani boş oyun

Ya tüm YouTuber'lar Forniture reklamını yapıyordu. Bir gün bende indirmeye karar verdim ve indirdim. 4 saate bilgisayarıma indi ordanda bilgisayarıma kurdum 2 saat geçti. Sonunda indi diye sevinmişdim ki ordan oyun seçin falan Forniture açma programını indirmişdim şimdide Forniture seçib indirmem lazımdı. Bende sinir olup bilgisayarımdan onu sildim. Yani boş oyun

Sen Yanlış Anlamışsın, bu senin düşüncen oyunu güzelce indirip kurabilseydin bence sevebilirdin, oynaması zor ama alışınca bağımlılık yapar.

O kadar listeler yapıyorsun senden birşey istiyicem.
Eskiden televizyonda bazı kanallarda insanı kesme, doğrama, işkence tarzı 18+ filmler vardı ama o kanal kapandı. Internetde ne kadar aradımsa bulamadım onları. Bana böyle filmleri bulurmusun ?

O kadar listeler yapıyorsun senden birşey istiyicem.
Eskiden televizyonda bazı kanallarda insanı kesme, doğrama, işkence tarzı 18+ filmler vardı ama o kanal kapandı. Internetde ne kadar aradımsa bulamadım onları. Bana böyle filmleri bulurmusun ?

Beni Takip edip, tüm konularıma elmas atarsan düşünebilirim. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl