Vardı2014 Faction sunucularında lapis var mıydı
benim oynadığımda lapis olmazdı :)Merhabalar, şu 2014-2015 zamanlarında oynadığımız o efsane Faction sunucuları varya. Maalesef şu anda bırakın 2014'ü F sini bulamadığımız zamanda yaşıyorum. Tüm bu yenililiklerden uzak 2014 tabanlı bir Faction sunucusu açmak istiyorum. Gerekirse oyuncularıma Skype bile kullandırırım :D Çok istiyorum dediğim gibi. Bana hatırladığınız şeyleri yazar mısınız? Mesela rütbe olayı yoktu biz Demir kazmayla başlar ilk iş Elmas kazma alırdık sonra 30 level olunca verimlilik basar direkt armorlara p4 dizmeye çalışırdık. Ama kazmayı her zaman /chest te saklardık eğer ölürsek tekrar kazmak için :D Düşündükçe özledim. Dediğim gibi böyle bir sunucu açmayı planlıyorum.
Başarılar.Sunucu bugün açılacak. Bakalım nasıl olacak. Teşekkürler yorumlarınız için <3
BeyazPolis#1044
Menüler, hologram yazıları, eşya yazılarıMerhabalar, şu 2014-2015 zamanlarında oynadığımız o efsane Faction sunucuları varya. Maalesef şu anda bırakın 2014'ü F sini bulamadığımız zamanda yaşıyorum. Tüm bu yenililiklerden uzak 2014 tabanlı bir Faction sunucusu açmak istiyorum. Gerekirse oyuncularıma Skype bile kullandırırım :D Çok istiyorum dediğim gibi. Bana hatırladığınız şeyleri yazar mısınız? Mesela rütbe olayı yoktu biz Demir kazmayla başlar ilk iş Elmas kazma alırdık sonra 30 level olunca verimlilik basar direkt armorlara p4 dizmeye çalışırdık. Ama kazmayı her zaman /chest te saklardık eğer ölürsek tekrar kazmak için :D Düşündükçe özledim. Dediğim gibi böyle bir sunucu açmayı planlıyorum.
BlackKpoT#3087
Menüler, hologram yazıları, eşya yazıları
Bunlar çok süslü püslü değillerdi
Başarılar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!