2014 Faction Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanal market yoktu fiziksel market vardı
takas sistemi yoktu böylece hırsızlar vardı ama sen yine takas sistemini ekleme hırsızlar çoğalsın daha eğlenceli oluyor.

Gerçekten eski yıllarda doğmak çok iyi bir şey, eski sunucuları az da olsa hatırlıyorum. O zamanları hatırlamak gerçekten beni hüzünlendirdi...
Eski faction sunucularında hatırladıklarım:
  • Bütün haritaları //wand ile biz yapardık ve amatör olsa da hoş görünürdü.
  • VIP isimleri: VIP, MegaVIP ve UltraVIP veya IronVIP, GoldVIP, DiamondVIP ve EmeraldVIP idi.
  • Menülü satış alanı yerine açık arttırma sistemi vardı.
  • Rain eventi vardı ve gökyüzünden eşyalar yağardı.
  • Hatırladığım kadarıyla /warp tabelaench vardı orada level veya para ile eşyalara ve zırhlara büyü basardı.
  • Jail(Hapishane) yeri vardı bazı basit hile kullananlar hapise atılırdı.
  • Skor tablosunda En çok öldüren 10 kişi vardı.
Daha çok şey vardı ama bu kadar hatırlıyorum ?

Merhabalar, şu 2014-2015 zamanlarında oynadığımız o efsane Faction sunucuları varya. Maalesef şu anda bırakın 2014'ü F sini bulamadığımız zamanda yaşıyorum. Tüm bu yenililiklerden uzak 2014 tabanlı bir Faction sunucusu açmak istiyorum. Gerekirse oyuncularıma Skype bile kullandırırım :D Çok istiyorum dediğim gibi. Bana hatırladığınız şeyleri yazar mısınız? Mesela rütbe olayı yoktu biz Demir kazmayla başlar ilk iş Elmas kazma alırdık sonra 30 level olunca verimlilik basar direkt armorlara p4 dizmeye çalışırdık. Ama kazmayı her zaman /chest te saklardık eğer ölürsek tekrar kazmak için :D Düşündükçe özledim. Dediğim gibi böyle bir sunucu açmayı planlıyorum.​
benim oynadığımda lapis olmazdı :)

Sunucu bugün açılacak. Bakalım nasıl olacak. Teşekkürler yorumlarınız için <3​

Merhabalar, şu 2014-2015 zamanlarında oynadığımız o efsane Faction sunucuları varya. Maalesef şu anda bırakın 2014'ü F sini bulamadığımız zamanda yaşıyorum. Tüm bu yenililiklerden uzak 2014 tabanlı bir Faction sunucusu açmak istiyorum. Gerekirse oyuncularıma Skype bile kullandırırım :D Çok istiyorum dediğim gibi. Bana hatırladığınız şeyleri yazar mısınız? Mesela rütbe olayı yoktu biz Demir kazmayla başlar ilk iş Elmas kazma alırdık sonra 30 level olunca verimlilik basar direkt armorlara p4 dizmeye çalışırdık. Ama kazmayı her zaman /chest te saklardık eğer ölürsek tekrar kazmak için :D Düşündükçe özledim. Dediğim gibi böyle bir sunucu açmayı planlıyorum.​
Menüler, hologram yazıları, eşya yazıları
Bunlar çok süslü püslü değillerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl