2014 Faction Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackKpoT

İlim Sahibi Olmak İsteyen
Hosting Görevlisi
Elmaslar
540
Minecraft
BlackKpoT

Discord:

BlackKpoT#3087

Merhabalar, şu 2014-2015 zamanlarında oynadığımız o efsane Faction sunucuları varya. Maalesef şu anda bırakın 2014'ü F sini bulamadığımız zamanda yaşıyorum. Tüm bu yenililiklerden uzak 2014 tabanlı bir Faction sunucusu açmak istiyorum. Gerekirse oyuncularıma Skype bile kullandırırım :D Çok istiyorum dediğim gibi. Bana hatırladığınız şeyleri yazar mısınız? Mesela rütbe olayı yoktu biz Demir kazmayla başlar ilk iş Elmas kazma alırdık sonra 30 level olunca verimlilik basar direkt armorlara p4 dizmeye çalışırdık. Ama kazmayı her zaman /chest te saklardık eğer ölürsek tekrar kazmak için :D Düşündükçe özledim. Dediğim gibi böyle bir sunucu açmayı planlıyorum.​

Enchant ve kitaplığımızı kendimiz yapardık

Kazmalarda v6 süper olurdu.​

Saatlerce ekrana bakıp lapis kazmamız :D

Mause bugu yapıp lapis kasmak :D

2014 Faction sunucularında lapis var mıydı

Eski sunucularda lapis olmaz hatta menüler bile olmaz. Efsanecraft sunucusu yıllardır açık ve gerçek faction orada. Birazcık reklam gibi oluyor fakat gerçekten süper bir sunucu. Edit yok, lapis yok, ben arada giriyorum ama 100-200TL yatırdığım zamanlarda sadece warp arsalarda balkabağı tarlası yapıp, warp ormanda ise yaklaşık 8-9 kişi klan kurup klan evi yapmaktı. En büyük zevkimiz buydu ve Efsanecraft emeğimizi boşa çıkarmadı. Sunucu yıllardır 4-5 yıldır hiç sıfırlanmadı ve kapanmadı. Eğer gerçekten eski bir faction tadı istiyorsan menüler olmayacak, warp arsalarda millet balkabağı tarlaları yapıp para kasacak tarzı olmalı.​

Vardı. Sen o zamanlarda bilgisayar kullanıyor muydun?​
Birçok gelişmekte olan sunucu büyük sunucuları taklit eder. Gerek scoreboard olsun, tab olsun ben bunun örneklerini çok gördüm. Hatta büyük sunucuların Discordunu bile aynı yapmaya kalkaşan bile var. Craftrise da eskilerdir lapis var ve her sunucuda neredeyse lapis var nadir sunucularda lapis yok. Çünkü o sunucu değerli.​

Birçok gelişmekte olan sunucu büyük sunucuları taklit eder. Gerek scoreboard olsun, tab olsun ben bunun örneklerini çok gördüm. Hatta büyük sunucuların Discordunu bile aynı yapmaya kalkaşan bile var. Craftrise da eskilerdir lapis var ve her sunucuda neredeyse lapis var nadir sunucularda lapis yok. Çünkü o sunucu değerli.​
Yani şu anki kitleye bakacak olursak Lapissiz sunucu tutturmak oldukça zor olur. Belli bir kitleye hitap etmeye başladığım zaman dediklerini düşüneceğim.​

Lapis 2013 - 2014 yıllarında da vardı reis. O zamanlar lapisi bir illet olarak görürdük. Şimdikiler oyuna başlayan herkese full inventory dia block dağıtıyor, yani özetle gelen gideni aratıyor :)

İnceleyebilirsin :)

Dediğini yaparsan tutacağına eminim neden mi? Kısacık 3 sebebi var

Nankör Türk oyuncusu
Alık oyuncu arayıp saçma sapan sunucu açan kişiler
Nostalji veya eski diye savunan zrki insanlar

Sende bu 3 özellik olduğu için hatta 4. özrlşikde olduğu için (bunu buraya yazarsam 4. ye sahip olan kişiler banlıyacağı için) yazmıyorum ama sen kendini iyi biliyorsun.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl