200x200 Survival Spawn / 30x30 Lobi (Kale Teması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Yakın zamanda TaşCraft NW sunucusu için yaptığım haritaları sizinle paylaşmak istedim. Görsellerini ve 3D halini buraya bırakıyorum. Nasıl olmuş fikirlerinizi merak ediyorum.

200x200 Survival Spawn;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

30x30 Lobi;

Güzel bir discord sunucusu , yaptığı buildler aşırı hoş çok beğendim yakında bi kaç tane de ben build yaptırmayı düşünüyorum Fiyatlarıda çok ucuz Güzel Builder knks Dewamke

Eline sağlık kral.

Sorununuz çözüldü ise talebi kapatmayı unutmayınız. İyi forumlar

Daha fazla bilgi ve yardım için Discord: NachoSs#8647

Sorununuzun çözümüne yardım ettiysem bi elması çok görmeyin be :)

Eline sağlık kral.

Sorununuz çözüldü ise talebi kapatmayı unutmayınız. İyi forumlar

Daha fazla bilgi ve yardım için Discord: NachoSs#8647

Sorununuzun çözümüne yardım ettiysem bi elması çok görmeyin be :)
Teşekkürler <3
Güzel bir discord sunucusu , yaptığı buildler aşırı hoş çok beğendim yakında bi kaç tane de ben build yaptırmayı düşünüyorum Fiyatlarıda çok ucuz Güzel Builder knks Dewamke
Yalnız orada bir discord sunucusu yok yardımcı olucağım derken elinize yüzünüze bulaştırmısınız. :(

[!] Spawnın fotoğraflarının eksik olduğunu düşündüğüm için yeni fotoğraflar ekledim.

Lobi hoş fakat spawn için pek aynısını söyleyemeyeceğim biraz copy paste tabanlı olmuş ve sarı biraz göz yormuş gibi harici güzel eline sağlık

Lobi hoş fakat spawn için pek aynısını söyleyemeyeceğim biraz copy paste tabanlı olmuş ve sarı biraz göz yormuş gibi harici güzel eline sağlık
Aslında minecraft hayatım boyunca ikinci kez kale içi harita yapıyorum. Harita çok büyük ve simetrik olduğu için açıkçası haritanın içine evleri nasıl yerleştirebiliceğimi planlayamadım bu yüzden ayna tekniğini kullandım.

Çatıların sarı olması ve çok fazla sarı gözükmesi hakkında ise söylebilceklerim biraz dikkat çekmesini istedim ancak gerçekten yukarıdan bakınca çok fazla sarı gözüküyor fakat insanlar sürekli yukarıdan bakabilicekler mi orası muamma.

Lobinin daha hoş gözükmesi hakkında ise onu spawndan sonra hazırladım ve fark ettiyseniz ev paketi biraz daha farklı sanırım ev paketlerinden kaynaklanıyor olabilir.

Bu arada fikirlerini belirttiğin için teşekkür ederim aslında bir kişinin gelişmesi için en yapıcı yorum eleştirmektir doğrularımı ve yanlışlarımı öğrenmem önemli. "gibi harici güzel eline sağlık" bu yazdığınız içinse ayrı teşekkür ederim. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl