2000 TL PARA ÖDÜLLÜ | PLAY.SESTIANETWORK.COM | Emek Skyblock | 1.16.5 - 1.20.X | Çiftçi, Minyon, OtoFarm, Pinyata Ve Daha Fazlası!

SestiaNetwork

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
SestiaNetwork

Discord:

sestianetwork

Sunucu IP Adresi:
play.sestianetwork.com

Site Adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ana Sayfa kopya.png
sistemler.png
Özellikler kopya.png
Görseller kopya.png
2024-01-28_23.47.17.png
2024-01-28_23.49.58.png
2024-01-28_23.48.15.png
2024-01-28_23.48.46.png
2024-01-28_23.49.07.png

Son düzenleme:
Hazır paket kullanmanizi tavsiye etmem ayrıca paket çok amatör emekskyblocka göre ancak gelistirirseniz mapleri degistirirseniz gelişebilir başarılar
2000tl para ödülünü de umarım verirsiniz

Hazır paket kullanmanizi tavsiye etmem ayrıca paket çok amatör emekskyblocka göre ancak gelistirirseniz mapleri degistirirseniz gelişebilir başarılar
2000tl para ödülünü de umarım verirsiniz
Harita baştan sona değişti, Itemsadder ile özel eşyalar ve farklı özellikler gelecek.

Ödül konusuna gelirsek ise ayrı olarak gelir elde ettigimiz için bütçemiz var bundan dolayı Ödül dağıtımında sıkıntı yaşamayacağız

Arkadaşın dediği gibi o paket aşırı kötü ve sıkıcı kendiniz bir paket yapın veya yaptırırsanız daha iyi olur
Pakettiki her şey adım adım değişiyor daha iyisi olmak için uğraşıyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Harita baştan sona değişti, Itemsadder ile özel eşyalar ve farklı özellikler gelecek.

Ödül konusuna gelirsek ise ayrı olarak gelir elde ettigimiz için bütçemiz var bundan dolayı Ödül dağıtımında sıkıntı yaşamayacağız
dediğim gibi geliştirilebilir bir paket eğer yapacaklarınızı yaparsanız gerçekten mükemmel bi sunucu olabilir. ayrıca sunucuya girip sunucuyu gezdim ve mükemmel olmuş tebrikler.

Son düzenleme:
dediğim gibi geliştirilebilir bir paket eğer yapacaklarınızı yaparsanız gerçekten mükemmel bi sunucu olabilir. ayrıca sunucuya girip sunucuyu gezdim ve mükemmel olmuş tebrikler.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Konu tasarımı hoş.Üstte söyledikleri gibi güzel bi sunucu yapmak istiyorsanız hazır paket önermem.Başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl