Tanıtım 200 Hediye Spawner ÜCRETSİZ VİP Ultra OPSkyblockV2 Sunucu TANITIMI !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TorkauL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TorkauL

CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
Elmaslar
416
Discord İzni
Minecraft
TorkauL

Discord:

torkaul

Video içerisindeki sunucunun MC-TR Tanıtım konusu:

Sunucu IP: mc.WinterCape.com

cape tekrar mı :)

sunucuda oynamaniza gerek yok girdiginiz gibi zaten her sey veriyor ve oyun bitiyor.

sunucuda oynamaniza gerek yok girdiginiz gibi zaten her sey veriyor ve oyun bitiyor.
OP ve Emek Skyblock sunucuları arasındaki tek fark rakamlardır.
Birinde item spawneri ile uğraşırsın, diğerinde ise mob spawneri.
Her iki oyun modunun da kendine has bir kitlesi var her iki modda da emek verilecek ayrı şeyler var.
Sanıyorum ki daha önce oynadığınız OPSkyblock sunucuları pek kaliteli değil ve oldukça sıkıcıydı ondan dolayı böyle bir görüşe sahipsiniz.

Her iki oyun modunun da kendine has bir kitlesi var her iki modda da emek verilecek ayrı şeyler var.
Sanıyorum ki daha önce oynadığınız OPSkyblock sunucuları pek kaliteli değil ve oldukça sıkıcıydı ondan dolayı böyle bir görüşe sahipsiniz.
WinterCape gayet başarılı bir sunucu fakat kaliteli opskyblock nasıl oluyor?

Daha önceden opskyblock oynamadım. Bana zevksiz geliyor. Oyunun para akışını falan filan hep değiştiriyor.

WinterCape gayet başarılı bir sunucu fakat kaliteli opskyblock nasıl oluyor?
Farklı sistemleri ile ön plana çıkan ve güncel, modern pluginler kullanılan bir opskyblock diyebilirim, yorum ve görüşleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl