20 Üzeri TPS Nasıl Oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingilizce seviyen düşük sanırsam, skript genel olarak laga daha yatkındır ama koduna göre bu problemin pek problem olmaması gerekir demiş. hatta bunu kanıtlayan ne demiş? skript javaya göre kolaydır, its a trade off demiş. tureng linki atmıştım bi baksanız diyeceğim ama grammar öyle siteden bakılacak bir şey değil.

yukarıdakinin aynısı, ayriyetten ironiden anlamaman sabahtan beri anlattıklarımı anlamamakta ısrar etmediğini cidden anlamadığını gösteriyor, bol şans hayatta bu kafa ile.
ciddi soruya ironiyle cevap vermek o sorudan kaçmak ve konu değiştirmektir ki bu daha rezil bir durum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sen onu geç de sesli gelme diyorum neden discord gelmiyorsun? düşünerek yazarsan laf etmeyiz gel ağlatmicam söz.

ciddi soruya ironiyle cevap vermek o sorudan kaçmak ve konu değiştirmektir ki bu daha rezil bir durum.
veyahut sabahtan beri anlattıklarımı kedime anlatsam tamam abi eyvallah, bu senin düşüncen saygı duyarım, ıslak mama ver derdi. hani yılmış olabilirim

veyahut sabahtan beri anlattıklarımı kedime anlatsam tamam abi eyvallah, bu senin düşüncen saygı duyarım, ıslak mama ver derdi. hani yılmış olabilirim
tamam skript çok laglı boşboşuna addon yazıyorlar

evet uzun süre düşündüm ve skriptin sana göre lag yaptığını bize göre lag yapmadığına kanaat getirdim. Bizim sunucuya yükleyelim biz 20 tps ile oynayalım sen 15 tps ile oyna olur mu.

tamam skript çok laglı boşboşuna addon yazıyorlar
skript javaya göre laglı boşuboşuna addon yazmıyorlar, bak duymak istediğin şey bu. ama ben şunu ekliyorum üstüne; skriptin javaya göre laglı olması benim için çöp olması için yeterli.

senin için diyorsunda yazdıgın eklenti skript varmı ?

skript javaya göre laglı boşuboşuna addon yazmıyorlar, bak duymak istediğin şey bu. ama ben şunu ekliyorum üstüne; skriptin javaya göre laglı olması benim için çöp olması için yeterli.
hm 500. kez daha sorim skript neden javaya göre daha laglı.

evet uzun süre düşündüm ve skriptin sana göre lag yaptığını bize göre lag yapmadığına kanaat getirdim. Bizim sunucuya yükleyelim biz 20 tps ile oynayalım sen 15 tps ile oyna olur mu.
aynı oyuncu sayısında 20 tps ile oynayacak kişi ben olurum muhtemelen :*
senin için diyorsunda yazdıgın eklenti skript varmı ?
java yazabiliyor musun? yo? e skriptin java ile arasında performans farkı olmadığını nasıl iddia ediyorsun? çünkü araştırdın. e ben de araştırdım bir düşünceye sahip olmam için illa skript yazmama gerek mi var
hm 500. kez daha sorim skript neden javaya göre daha laglı.
javanın daha performanslı olduğunu kabul ettikten sonra bu soru neden bebek

java yazabiliyor musun? yo? e skriptin java ile arasında performans farkı olmadığını nasıl iddia ediyorsun? çünkü araştırdın. e ben de araştırdım bir düşünceye sahip olmam için illa skript yazmama gerek mi var

pl yazmadıgımı nerden biliyorsun

ne zaman kabul etmişim

üçünüzde java yazıyorsanız çıkarım konudan, illa senin olmasına gerek yok 3 kişi üstüme gelen sizsiniz :D

üçünüzü bir sayıyorum ben, biriniz etti işte. ha aksini iddia ediyorsan git onunla kavga et idk
:d harika kaynak için teşekkürler ayrıca evet java yazıyorum ama ne skript ne java biliyorsun buna rağmen tartıştığın adamlardan java ve skript bilmelerini bekliyorsun.

:d harika kaynak için teşekkürler ayrıca evet java yazıyorum ama ne skript ne java biliyorsun buna rağmen tartıştığın adamlardan java ve skript bilmelerini bekliyorsun.
helal olsun, bu skriptin javaya göre bir miktarda olsa daha az performans verdiği konusunu değiştiriyor mu bu? allah yok/var demek için ilahiyat mı okumak lazım misal?

helal olsun, bu skriptin javaya göre bir miktarda olsa daha az performans verdiği konusunu değiştiriyor mu bu? allah yok/var demek için ilahiyat mı okumak lazım misal?
501. kez soruyorum skript neden javadan daha laglı? bunu hala açıklamıyorsun sürekli konuyu değiştiriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl