Mr Obliviate#0001
gücünün yetmediklerine elmas at. moderatörler belki hakaretlerinden dolayı seni susturmazlar.kanka ben olayı bittirmeye calışıyom az el at bittirek işte
sos1sk#8341
faction oyuncusunun çirkefliğini biliyorsundur, haksız ban yok. hatta daha ötesini de biliyorsundur çünkü senin kadar çirkefini görmedim. satacak ürünüm var pazarlarım, ki sana kimse gelip satmaya çalışmadı. geldin fiyat sordun, 100 online değilsin satamam dedik çektin gittin. başkalarını kötülemek seni yüceltmez, kimsenin mesaj sildiği falan da yok. o hayal dünyanı al, geri kafana sok :Daynen knk bana paket satmaya çalışıp bu olaylar dönünce dc den mesajları silen de benim zaten :d spigot forkuymuş sözde anticheatinizde anticheat olsa bir uğramıştım sunucunuza 3 kişiyi haksız banlamış size sövüyorlardı böyle sunucu mu olur diye ayrıyetten aac altyapısıyla bir halta varamazsınız. gece gece keyfimiz bozmıcam hadi eyw.. sen biraz daha yaz.. malum asosyalsindir sen popo büyüt..
Kimsenin arkasına saklandığım yok, hafızan kısa ise hatırlatayım sunucunun optimizasyonunu yapan eleman java bilen eleman değil, ben ve ted. Skripte laf ederim, kendi düşüncemdir, düşüncelerim canını sıkıyorsa yine ve tekrar diyorum git kendi kendine ağla bana gelme bebeğimOnu bilmem de burada arkasına saklanan birisi varsa Glyphl'dir ortağı Java öğrenmiş gelmiş helal olsun kesinlikle saygım var. Ama ne skript öğrenmeye uğraşmış ne java öğrenmiş gelmiş burda skripte laf edebiliyor ve 0 skript spigot fork 150 online 20tps diyebiliyor.
ted#8580
ne alaka biz Mr_Obliviate ile bir kavgamız vardı bugun cözdük senin olayın ne canımın içigücünün yetmediklerine elmas at. moderatörler belki hakaretlerinden dolayı seni susturmazlar.
Mr Obliviate#0001
QEPĞQWLEQWPLE hala tutturmuş bir şeyin lag yapması öznel ifadedir diyor. çok ilginçfaction oyuncusunun çirkefliğini biliyorsundur, haksız ban yok. hatta daha ötesini de biliyorsundur çünkü senin kadar çirkefini görmedim. satacak ürünüm var pazarlarım, ki sana kimse gelip satmaya çalışmadı. geldin fiyat sordun, 100 online değilsin satamam dedik çektin gittin. başkalarını kötülemek seni yüceltmez, kimsenin mesaj sildiği falan da yok. o hayal dünyanı al, geri kafana sok :D
Kimsenin arkasına saklandığım yok, hafızan kısa ise hatırlatayım sunucunun optimizasyonunu yapan eleman java bilen eleman değil, ben ve ted. Skripte laf ederim, kendi düşüncemdir, düşüncelerim canını sıkıyorsa yine ve tekrar diyorum git kendi kendine ağla bana gelme bebeğim
sos1sk#8341
yav bebeğim, canım, güzelim sen kendin kabul etmiyor musun skriptin java kadar performanslı olmadığını. e ne demek bu, javaya göre daha laglı demek. bu lag farkedilir farkedilmez ben bu lagın olmamasını istiyorum. burada öznel olan ifade benim skriptin daha laglı olmasını sevmemem, canım istiyor çöp derim. kendi ifadelerini kendin çürütüyorsun.QEPĞQWLEQWPLE hala tutturmuş bir şeyin lag yapması öznel ifadedir diyor. çok ilginç
Mr Obliviate#0001
Beyfendi size 4. kez söylüyorum skript neden javadan daha laglı?yav bebeğim, canım, güzelim sen kendin kabul etmiyor musun skriptin java kadar performanslı olmadığını. e ne demek bu, javaya göre daha laglı demek. bu lag farkedilir farkedilmez ben bu lagın olmamasını istiyorum. burada öznel olan ifade benim skriptin daha laglı olmasını sevmemem, canım istiyor çöp derim. kendi ifadelerini kendin çürütüyorsun.
sadece işine yarayan tarafı okuyorsun adam orda koda göre lag olur demiş sen ne diyorsunben bilmem, addon yapımcısı laglı demiş ona güvenirim xd
Mr Obliviate#0001
QLWPĞELQWPĞELQWEPĞQWLEQWPĞELQWEPĞQWL bunca zamandır o kadar iddialı konuşup şimdi ben bilmem mi diyorsun. Addon yapımcısı laglı falan demedi seni ukala. Laglı olan şeyle adam neden uğraşsın beynini kullan biraz.ben bilmem, addon yapımcısı laglı demiş ona güvenirim xd
Mr Obliviate#0001
Java vs Skript tartışan yok ki burda o sizin hayal ürününüz. Skriptle kompleks şeyleri yapmak Javaya kıyasla daha zordur bu yüzden Java syntax (bunun anlamını bile bilmediğine eminim) açısından çok daha avantajlıdır ama performans olarak fark oluşturmaz.Java vs Skript olayını izlemekten benim uykum geldi :D
sos1sk#8341
ingilizce seviyen düşük sanırsam, skript genel olarak laga daha yatkındır ama koduna göre bu problemin pek problem olmaması gerekir demiş. hatta bunu kanıtlayan ne demiş? skript javaya göre kolaydır, its a trade off demiş. tureng linki atmıştım bi baksanız diyeceğim ama grammar öyle siteden bakılacak bir şey değil.sadece işine yarayan tarafı okuyorsun adam orda koda göre lag olur demiş sen ne diyorsun
yukarıdakinin aynısı, ayriyetten ironiden anlamaman sabahtan beri anlattıklarımı anlamamakta ısrar etmediğini cidden anlamadığını gösteriyor, bol şans hayatta bu kafa ile.QLWPĞELQWPĞELQWEPĞQWLEQWPĞELQWEPĞQWL bunca zamandır o kadar iddialı konuşup şimdi ben bilmem mi diyorsun. Addon yapımcısı laglı falan demedi seni ukala. Laglı olan şeyle adam neden uğraşsın beynini kullan biraz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!