20 Üzeri TPS Nasıl Oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olayı başdan buraya getiren sensin 20 tps diye skripti kötülüyorsun
@Povcik senlik durum yok arkadaş sen biliyorsun diye burda skripti kötülüyor ama kendisi ne skript ne plugin kodlamasını biliyor
olayı başdan buraya getiren sensin 20 tps diye skripti kötülüyorsun
@Povcik senlik durum yok arkadaş sen biliyorsun diye burda skripti kötülüyor ama kendisi ne skript ne plugin kodlamasını biliyor
Bakın ben barışçıl bir şekilde yazıyorum yeniliyorum mesajımı bence skript iyi bir alternatif fakat skript yerine altını ciziyorum düzgün kodlanmış yani spikesız bir javayı tercih ederim.Skript ile Java vsi atmanız aynı kulvarda olmayan şeyleri kapıştırmak fakat ben arkadaşımın demek istediğini anlatıyım onun anlatmak istediği skriptteki minik bile olsa olucak olan kayıp benim için kötüdür demek istiyor yani skript kötüdür lafını kendi gözünden dile getirmiş yani skript güzel bir alternatif.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

direkt sistemleri yok desek daha doğru olur
kanka sen napmışsın hic konuşma burda para teklif etmişsin göndermişim seni sen bu dur düzgünce kavgalarını bittirmeye çalışıyorum

tps konusunu zaten açıklığa kavuşturduğumu sanıyordum bu salaklarla daha fazla uğraşma.

bunu dışında 0 skript ile övünmen senin skript yazamadığının göstergesidir. 0 kanıt diye adama laf atmasını biliyorsun skriptin neresi lag yapıyormuş söyle de öğrenelim skript yazmayalım biz de. Skript sattığım müşterilerimi göstereyim sana bak bakalım kaç skript yazmışım ve kaç tps alıyorlar.
burda arkasıan saklandıgın adam bile sana laf etmiş sen bir çekil aradan cocuk adam yusuf

asıl maymuncuğumuz geldi, bir seni terbiye edeyim abim ama önce sana bilal taktiğiyle bir şeyler anlatmıştım, oku onları cevap yaz bakayım. kalitesiz olduğun için sana özel sistemimizi satmadık diye üzülme.
ÖZZEL SİSSSSTEMMM Mİ :saGAS,İGSA,İŞG,AİSGİŞ,Aİ,G

paket optimizesi yapmak özel sistem mi olmuş ve ayrıca ben size satın almak istiyorum demedim fiyatını sordum zaten işini bilmeyen 250 tl ye alır sizden :d 250 liraya optimize yapmayan da ne bileyimmm :d bilal taktiği dediğin olayı ise anlamadım neyce konuşuyorsun sen?

burda arkasıan saklandıgın adam bile sana laf etmiş sen bir çekil aradan cocuk adam yusuf
kimin arkasına saklanıyormuşum ben ? :D @Mr_Obliviate cevap yazar mısın? bir tanışıklığımız oldu mu seninle? arkana mı sığınmışım senin ben?

paket optimizesi yapmak özel sistem mi olmuş ve ayrıca ben size satın almak istiyorum demedim fiyatını sordum zaten işini bilmeyen 250 tl ye alır sizden :d 250 liraya optimize yapmayan da ne bileyimmm :d bilal taktiği dediğin olayı ise anlamadım neyce konuşuyorsun sen?
sen ordaki anticheat ve optimizasyonu okumamısın galiba optimize etmiyor başka bir sunucuda birşeyi yazmıştımda neyse

işini bilen adam dediklerinden biri sen değilsin, daha spigot forklarından veyahut tps değerinin sınırlarından haberin yok. optimize dışıdna anticheat isteyen sendin, biliyorsun trde daha iyisi olmadığını sen de hadi itiraf et, satmadılar bana 100 onlinenın yok dediler aşağıladılar beni yediremedim de, dökül ağla gel omzuma :D

kimin arkasına saklanıyormuşum ben ? :D @Mr_Obliviate cevap yazar mısın? bir tanışıklığımız oldu mu seninle? arkana mı sığınmışım senin ben?
tanışıklığın oldu demiyorum adam zaten sana laf etmiş seninde onla umuttun kavgasından yararlanmaya calışmışsın arkasına saklanma dedigim o ama sana laf anlatmak zor

oba olay çok karıştı keşke kavgaya karışmasaydımda konuyu bilmeden okuyup çekirdek çitleseydim

işini bilen adam dediklerinden biri sen değilsin, daha spigot forklarından veyahut tps değerinin sınırlarından haberin yok. optimize dışıdna anticheat isteyen sendin, biliyorsun trde daha iyisi olmadığını sen de hadi itiraf et, satmadılar bana 100 onlinenın yok dediler aşağıladılar beni yediremedim de, dökül ağla gel omzuma :D
aynen knk bana paket satmaya çalışıp bu olaylar dönünce dc den mesajları silen de benim zaten :d spigot forkuymuş sözde anticheatinizde anticheat olsa bir uğramıştım sunucunuza 3 kişiyi haksız banlamış size sövüyorlardı böyle sunucu mu olur diye ayrıyetten aac altyapısıyla bir halta varamazsınız. gece gece keyfimiz bozmıcam hadi eyw.. sen biraz daha yaz.. malum asosyalsindir sen popo büyüt..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl