20 adet rig paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Selam, tam 20 adet fazla bilinmeyen/kullanılmayan güzel rigler vardı elimde, canım sıkıldı paylaşayım dedim :D

rig15.png

rig17.png

rig16.png

rig20.png

rig11.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

başarılı bir konu olmuş tebrik ederim.

Bu rigler internet de zaten mevcut ama bulamıyan arkadaşlar için iyi bir konu olmuş.

başarılı bir konu olmuş tebrik ederim.
<3

Bu rigler internet de zaten mevcut ama bulamıyan arkadaşlar için iyi bir konu olmuş.
Bu rigler internette minecraft rig png yazdığınızda direk karşınıza çıkmaz, araştırmak vs. gerekiyor. Forumda da baya bir tasarımcı arkadaş var, kendileri boşuna aramayıp direk buradan indirip yararlansınlar diye bir .zip'te topladım.

Tasarım işleriyle uğraşan arkadaşlar için işlevli bir konu olmuş. Paylaşımın için teşekkür ederiz :)

Güzel tasarımlar çıkar buradan.

Bana göre bulunabilir en kolay rigler.Daha fazla gizli ve güzel olanlarda var.Neyse başarılı konu iyi günler..

Ben de mi çıkarsam rig renderlarımı :D çoğu internette yok. Kendimde yapıp koyabilirim.
Tavsiye: Hazır bir şeyi kullanmak yerine kendi ürünlerinizi üretin.

Link şuan çalışmıyor. Acaba güncelleme şansınız var mı? @AsinPW

Link şuan çalışmıyor. Acaba güncelleme şansınız var mı? @AsinPW
8-9 ay önce açılmış konu :D Maalesef bu rigler bende durmuyor şu anda. Ama google'dan "minecraft rig png" gibi aramalar yaparak erişebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl