İşlemci modeliniz nedir, haritayı ön yüklediniz mi?Arkadaşlar 20-25 online'lı bir sunucum var fakat sunucuda tps düşüşleri oluyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
hmm
İşlemci Ryzen 9 3950x, chunky ile haritanın bir kısmını ön yükledim fakat depolamada fazla yer kalmadığı için durdurup kaydetmek zorunda kaldım.İşlemci modeliniz nedir, haritayı ön yüklediniz mi?
Ryzen 9 kaç çekirdek acaba?İşlemci Ryzen 9 3950x, chunky ile haritanın bir kısmını ön yükledim fakat depolamada fazla yer kalmadığı için durdurup kaydetmek zorunda kaldım.
hmm
Aslında bugün spark sonucunu atacaktım ama uyandığımda server'a bot saldırısı olduğunu gördüm, o yüzden sv yi şimdilik kapatmaya karar verdim, en azından bungee kurana kadar.eklentisi kurabilir misin ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıntılı bir şekilde inceleyelim işlemcini üstünde sucuk pişiriyor olabilirler.
BlackKpoT#3087
hmm
eklentisi kurabilir misin ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıntılı bir şekilde inceleyelim işlemcini üstünde sucuk pişiriyor olabilirler.
Mr Obliviate#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!