Sol Reklam

Çözüldü 2 texturepack birleştirme sunucuda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan insecure
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 883
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

insecure

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
3
Puanlar
2.310
arkadaşlar sunucumda 2 texturepack kullanacağım ama server.properties kısmına sadece 1 tane link koyulabiliyor sanırım bu yüzden 2 texturepacki birleştirmem gerek nasıl birleştirebilirim?

2 farklı texturepacki 1 tanede birleştirsen?

Dostum bende bunu sormuşum mesajda :D nasıl birlestireceğım sorun o
dostum diğer texturepackin assetlerini kopyalayıp diğerine atıyosun.
değişmesi gereken dosyaları not alıyorsun değiştirmiyorsun onları.
Değişmesi gereken dosyalar örnek paper.txt dosyası .
onun içinde varolan ların altına gidip 2. atıcağın paper txt deki yazıları kopyalayıp ekliyosun.
Görselleri zaten eklenmiş olur.
Yani 2 packide birbirine karıştırıyorsun.

dostum diğer texturepackin assetlerini kopyalayıp diğerine atıyosun.
değişmesi gereken dosyaları not alıyorsun değiştirmiyorsun onları.
Değişmesi gereken dosyalar örnek paper.txt dosyası .
onun içinde varolan ların altına gidip 2. atıcağın paper txt deki yazıları kopyalayıp ekliyosun.
Görselleri zaten eklenmiş olur.
Yani 2 packide birbirine karıştırıyorsun.
Tam anlamadım değişmesi gereken derken birşey değişmicek iki texture pack de birbirinden farklı yani çakışmıyor ikisinin içindekilerin bı dosyaya atsam ama o dosyayı nasıl sunucuya atacağım link istiyor sunucu

Tam anlamadım değişmesi gereken derken birşey değişmicek iki texture pack de birbirinden farklı yani çakışmıyor ikisinin içindekilerin bı dosyaya atsam ama o dosyayı nasıl sunucuya atacağım link istiyor sunucu
eğer çakışacak bir şeyin yoksa direkt asset dosyasını al birinden diğerinin içine at zaten otomatik olarak birleşmiş oluyor
Link oluşturman için bu kaynak paketini discorda at ve indirme bağlantısını kopyala bu indirme bağlantısını ise sunucunun kaynak paketi yükleme yerindeki link ile değiştir

şu siteyi dener misin?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
discord dışında atabileceğim bir yer varmı? çünkü dosya çok büyük

discord dışında atabileceğim bir yer varmı? çünkü dosya çok büyük
dropbox gibi dosya yükleme sitelerini de kullanabilirsin sadece koyduğun linkin direkt üzerine tıklandığı anda yükleme yapan bir link olması gerekiyor

dropbox gibi dosya yükleme sitelerini de kullanabilirsin sadece koyduğun linkin direkt üzerine tıklandığı anda yükleme yapan bir link olması gerekiyor
dropbox dan yapabilirmiyim bu bir sitemi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı