Dostum bende bunu sormuşum mesajda :D nasıl birlestireceğım sorun o2 farklı texturepacki 1 tanede birleştirsen?
Arwale#2906
dostum diğer texturepackin assetlerini kopyalayıp diğerine atıyosun.Dostum bende bunu sormuşum mesajda :D nasıl birlestireceğım sorun o
Tam anlamadım değişmesi gereken derken birşey değişmicek iki texture pack de birbirinden farklı yani çakışmıyor ikisinin içindekilerin bı dosyaya atsam ama o dosyayı nasıl sunucuya atacağım link istiyor sunucudostum diğer texturepackin assetlerini kopyalayıp diğerine atıyosun.
değişmesi gereken dosyaları not alıyorsun değiştirmiyorsun onları.
Değişmesi gereken dosyalar örnek paper.txt dosyası .
onun içinde varolan ların altına gidip 2. atıcağın paper txt deki yazıları kopyalayıp ekliyosun.
Görselleri zaten eklenmiş olur.
Yani 2 packide birbirine karıştırıyorsun.
kaiys
eğer çakışacak bir şeyin yoksa direkt asset dosyasını al birinden diğerinin içine at zaten otomatik olarak birleşmiş oluyorTam anlamadım değişmesi gereken derken birşey değişmicek iki texture pack de birbirinden farklı yani çakışmıyor ikisinin içindekilerin bı dosyaya atsam ama o dosyayı nasıl sunucuya atacağım link istiyor sunucu
Tam anlamadım değişmesi gereken derken birşey değişmicek iki texture pack de birbirinden farklı yani çakışmıyor ikisinin içindekilerin bı dosyaya atsam ama o dosyayı nasıl sunucuya atacağım link istiyor sunucu
discord dışında atabileceğim bir yer varmı? çünkü dosya çok büyükşu siteyi dener misin?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kaiys
dropbox gibi dosya yükleme sitelerini de kullanabilirsin sadece koyduğun linkin direkt üzerine tıklandığı anda yükleme yapan bir link olması gerekiyordiscord dışında atabileceğim bir yer varmı? çünkü dosya çok büyük
dropbox dan yapabilirmiyim bu bir sitemi?dropbox gibi dosya yükleme sitelerini de kullanabilirsin sadece koyduğun linkin direkt üzerine tıklandığı anda yükleme yapan bir link olması gerekiyor