2. SEZON! | PvP/1v1 ´¯` Etkinlikler ´¯` Gelişmiş Sistemler ´¯` Fazlası ···> TURKEYMC.COM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
server kapalı akatarım işlemi yapılmıyor.. boşlukta bekleyip duruyorsun
Merhaba, o bir bot koruması ve zaman zaman buga girebiliyor. Yakın zamanda bunu düzelteceğiz, bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Haritalar hoşuma gitmese de sunucu genel olarak güzele ve ilgili bir ekibe sahip gibi gözüküyor. Başarılar dilerim.

Haritalar güzele benziyor, size aitse elinize sağlık. Konu tasarımını beğenmedim.

Hep aynı tarzdasınız biraz kendiniz geliştirmenizi tavsiye ederim

Sunucuyu bayadır görüyorum sahibinide tanıyorum gerçekten güzel bir factions sunucusu öneririm :melek:

Sunucu tekrardan aktif ve konu güncel. Açılışta bizi yalnız bırakmayan +50 oyuncumuza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Map çalıntı sistemler klasik başarılar

Map çalıntı sistemler klasik başarılar
Haritamızın nereden çalıntı olduğunuda iletirseniz seviniriz. Oyun türü Faction olan bir sunucuda ne gibi sistemler olabilir? Çoğu sistem kendi kodlamamız, varsa öneriniz bize
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
websitemizden geri dönüş yapabilirsiniz. Teşekkürler.

Haritamızın nereden çalıntı olduğunuda iletirseniz seviniriz. Oyun türü Faction olan bir sunucuda ne gibi sistemler olabilir? Çoğu sistem kendi kodlamamız, varsa öneriniz bize
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
websitemizden geri dönüş yapabilirsiniz. Teşekkürler.
Haritanın tasarımı ve yapımı zamanında MuzCraft tarafından yapılmıştı daha önceden yetkili olduğum sunucuda bu haritayı satın almıştık ve paket yayıldığı için mapde her yerde dolaşmaya başlamıştı yani kısacası map çalıntı halen çalıntı değil demek yakışmıyor doğruyu söylemek her zaman iyidir.

Sistemler konusunda gelirsek düşünüp taşınıp ne ekleyebilirim nasıl geliştirebilirim diye düşünürsen sistemde çok eklentide faction sunucuları diğer sunuculardan ayıran ve oyuncuları sunucuda tutan sistemlerdir. umarım sunucunuzunu geliştirirsiniz başarılar !

Haritanın tasarımı ve yapımı zamanında MuzCraft tarafından yapılmıştı daha önceden yetkili olduğum sunucuda bu haritayı satın almıştık ve paket yayıldığı için mapde her yerde dolaşmaya başlamıştı yani kısacası map çalıntı halen çalıntı değil demek yakışmıyor doğruyu söylemek her zaman iyidir.

Sistemler konusunda gelirsek düşünüp taşınıp ne ekleyebilirim nasıl geliştirebilirim diye düşünürsen sistemde çok eklentide faction sunucuları diğer sunuculardan ayıran ve oyuncuları sunucuda tutan sistemlerdir. umarım sunucunuzunu geliştirirsiniz başarılar !
Bahsettiğiniz sunucuda yönetim ekibimizden 2 arkadaşımız daha önceden bulunmuştur, kendilerine ait hiçbir harita veya sistem bizim sunucumuzda bulunmamaktadır. Aksine bahsettiğiniz sunucuda yönetim ekibimizin yaptığı birkaç yapı bulunmaktadır fakat üzerinden epey bir zaman geçtiği için bu konuyla ilgilenmiyoruz. Bahsettiğiniz sunucu ile bir alakamız yoktur.

Sistemlerimiz için verdiğiniz tavsiyelerden dolayı teşekkür ederiz.

Sunucu gayet güzel fakat konu tasarımı için aynı şeyleri söyleyemiyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl