maadenci
command s25al:
trigger:
player's balance >= 100000:
remove 100000 from player's balance
give a diamond sword of sharpness 25, fire aspect 5, looting 4 and unbreaking 4 named "&6&lP25 Kılıç" to player
send "&f&lMCTR &e100,000 karşılığında s25 kılıç aldın&f."
stop
send "&c&lHATA &7Bakiye yetersiz&8. &8(&c%player's balance%&8/&6100000&8)"
command savurma:
trigger:
enchant player's tool with knockback 2
eyw çalıştıKod:command s25al: trigger: player's balance >= 100000: remove 100000 from player's balance give a diamond sword of sharpness 25, fire aspect 5, looting 4 and unbreaking 4 named "&6&lP25 Kılıç" to player send "&f&lMCTR &e100,000 karşılığında s25 kılıç aldın&f." stop send "&c&lHATA &7Bakiye yetersiz&8. &8(&c%player's balance%&8/&6100000&8)" command savurma: trigger: enchant player's tool with knockback 2
knk peki skriptle birine büyü kitabı verebilir miyiz mesela /der3 yazınca eline derin koşucu3 kitabı gelsin ve 1k para gitsin oluyosa yardımcı olur musun ben denedim olmadıKod:command s25al: trigger: player's balance >= 100000: remove 100000 from player's balance give a diamond sword of sharpness 25, fire aspect 5, looting 4 and unbreaking 4 named "&6&lP25 Kılıç" to player send "&f&lMCTR &e100,000 karşılığında s25 kılıç aldın&f." stop send "&c&lHATA &7Bakiye yetersiz&8. &8(&c%player's balance%&8/&6100000&8)" command savurma: trigger: enchant player's tool with knockback 2
maadenci
knk peki skriptle birine büyü kitabı verebilir miyiz mesela /der3 yazınca eline derin koşucu3 kitabı gelsin ve 1k para gitsin oluyosa yardımcı olur musun ben denedim olmadı
command test:
trigger:
player's balance >= 1000:
remove 1000 from player's balance
give player an enchanted book of frost walker 3
send "&e1.000 karşılığında kitap aldın."
stop
send "&e&lHATA! &fBakiye yeterli değil."
knk sendende çok şey istedim ama gamemode 1 de orta tuşla item çoğaltmayı engelleyebiliyo muyuzKod:command test: trigger: player's balance >= 1000: remove 1000 from player's balance give player an enchanted book of frost walker 3 send "&e1.000 karşılığında kitap aldın." stop send "&e&lHATA! &fBakiye yeterli değil."
maadenci
Yok onu Skript ile yapamazsınız, Java işinize yarayabilir.knk sendende çok şey istedim ama gamemode 1 de orta tuşla item çoğaltmayı engelleyebiliyo muyuz
knk bide şey sorcam hile koruması yüklüyom ama yay boost yapınca geri atıyo beni nasıl düzeltcemYok onu Skript ile yapamazsınız, Java işinize yarayabilir.
maadenci
Durdurulan eylemler konsolda belirtilir, bakıp config.yml’den iptal edebilirsiniz.knk bide şey sorcam hile koruması yüklüyom ama yay boost yapınca geri atıyo beni nasıl düzeltcem
knk bu olmadıKod:command test: trigger: player's balance >= 1000: remove 1000 from player's balance give player an enchanted book of frost walker 3 send "&e1.000 karşılığında kitap aldın." stop send "&e&lHATA! &fBakiye yeterli değil."
maadenci
Skript sürümünüz nedir?knk bu olmadı
2.1.2Skript sürümünüz nedir?
maadenci
Skript sürümünüz bu kadar düşükse yüksek ihtimalle Aternos kullanıyorsunuzdur. Aternos ile sürüm yükseltemeyeceğiniz için bu eski sürümde takılı kaldınız, sunucunuzu bilgisayarınıza kurun ve
knk hani /s25al diye bişey yapmaştın ya onun altına &bOyuncu &eadlı oyuncunun eşyasıdır yapabiliyo muyuzSkript sürümünüz bu kadar düşükse yüksek ihtimalle Aternos kullanıyorsunuzdur. Aternos ile sürüm yükseltemeyeceğiniz için bu eski sürümde takılı kaldınız, sunucunuzu bilgisayarınıza kurun veSkript sürümünü kullanın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!