benibilenbilir
Java / Skripter
- Elmaslar
- 405
- Minecraft
- Mete
Discord:
! metemoii#9257
serverın ıpsını vermısınHealth boost bozuk onu bastıgımda
geliyor
! metemoii#9257
serverın ıpsını vermısınHealth boost bozuk onu bastıgımda
geliyor
Özelden verdimserverın ıpsını vermısın
Aga mytablistimi kullaniyim title manager var zatendeTab icin Tab pluginini kullanabilirmisin. Plugin aciklamasinda nasil yapicagin yaziyor.
Animated names ile yapılıyor o diğer pller sadece renk verir rainbow yapamaz.Aga mytablistimi kullaniyim title manager var zatende
Plugin paralı mı ? Bakamıyorum da şuan.Animated names ile yapılıyor o diğer pller sadece renk verir rainbow yapamaz.
Evet paralı bir plugin.Plugin paralı mı ? Bakamıyorum da şuan.
Tamam teşekkürler fakat sunucuma gelebilir misin bu sorun hala kalkmadı 1.sorunEvet paralı bir plugin.
Ancak yarın gelebilirim. ! UnBalanced#4452 discordum eklersen yarın gelebilirim.Tamam teşekkürler fakat sunucuma gelebilir misin bu sorun hala kalkmadı 1.sorun
turkishgang#5321
Advanced Item Effects yerine ItemEdit pluginini kullanın + olarak'ta tab sorunu için HologramDisplay'da yani hologram plugininde &k ile fakat normalde neyle bilmiyorum &k deneyebilirsiniz.Merhabalar mctr ailesi,
Aieadd sağlık arttırıcı basmamama rağmen sağlık arttırıcı efekti veriyor acaba neden ?
Bir de rabda + işaretini raimbow nasıl yapabilirim ?
Merhabalar ItemEdit kötü buglu health boost bugu var onunda canı dolduruyor 9 saniye limiti var nasıl sonsuza atayacağım acaba ?Advanced Item Effects yerine ItemEdit pluginini kullanın + olarak'ta tab sorunu için HologramDisplay'da yani hologram plugininde &k ile fakat normalde neyle bilmiyorum &k deneyebilirsiniz.
turkishgang#5321
İlk öncelikle ItemEdit kötü ve buglu değil sadece 3 saniye sonra efektleri veriyor :DMerhabalar ItemEdit kötü buglu health boost bugu var onunda canı dolduruyor 9 saniye limiti var nasıl sonsuza atayacağım acaba ?
9 saniye süresi var yazıyo ama süresi bide buglu sunucumuza gelebilir misin ?İlk öncelikle ItemEdit kötü ve buglu değil sadece 3 saniye sonra efektleri veriyor :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!