2. EL BİLGİSAYAR FİYATI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Birox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Birox

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Merhaba benim bir bilgisayarım var sizce satsam kaça satılabilir? (Laptop)

CPU: AMD A9-9420 (3.0 Ghz)
Ekran kartı: AMD R5 (APU)
Ram: 12 gb (1x4 1x8)
Hafıza: 256 GB m2 ssd
Modeli: HP 15-rb013nt
Durum: 4 yıllık bir bilgisayar sol menteşe kırık space tuşu mevcut değil.

NOT: Eğer başka bir bilgi lazımsa yazabilirsiniz.

7 - 7.5dan koyar 6ya satarsın gibi

7 - 7.5dan koyar 6ya satarsın gibi
Eder mi o kadar? Menteşe konusunda tamirciye götürdüm full kasa değişimi dedi 2.5 istedi kar için mi tam emin değilim fakat menteşe dağılmış tarzı bir durumda ekran tam açılıp kapanmıyor bir de ekran çerçevesi de 2 parça olacak şekilde soldan kırık aslında kırılmasının nedeni sınavlardan sonra yaptırırım diye erteledim o arada dağıldı

Eder mi o kadar? Menteşe konusunda tamirciye götürdüm full kasa değişimi dedi 2.5 istedi kar için mi tam emin değilim fakat menteşe dağılmış tarzı bir durumda ekran tam açılıp kapanmıyor bir de ekran çerçevesi de 2 parça olacak şekilde soldan kırık aslında kırılmasının nedeni sınavlardan sonra yaptırırım diye erteledim o arada dağıldı
Kırık kısmının fotoğrafını koymayınca küçük bir şey diye fikir yürüttüm, değilse daha altına satarsınız. Sıkıntı.

Merhaba benim bir bilgisayarım var sizce satsam kaça satılabilir? (Laptop)

CPU: AMD A9-9420 (3.0 Ghz)
Ekran kartı: AMD R5 (APU)
Ram: 12 gb (1x4 1x8)
Hafıza: 256 GB m2 ssd
Modeli: HP 15-rb013nt
Durum: 4 yıllık bir bilgisayar sol menteşe kırık space tuşu mevcut değil.

NOT: Eğer başka bir bilgi lazımsa yazabilirsiniz.
Çok fazla edeceğini sanmıyorum, fakat yine de 4 - 5 Bin lira olabilir. Eğer yaptırırsanız daha yüksek fiyatlara satmanız mümkün.

Bende de bir adet

10 gb ram

gt710

i5 3. nesil işlemci

240 gb ssd 480 gb ssd 500 gb hdd

yeni formatladım koydum kenara ne kadar eder?

Bende de bir adet

10 gb ram

gt710

i5 3. nesil işlemci

240 gb ssd 480 gb ssd 500 gb hdd

yeni formatladım koydum kenara ne kadar eder?
Laptop mu? Masaüstü mü? Sistemler / Fiziksel problemleri var mı? Biraz daha açar mısın?

Laptop mu? Masaüstü mü? Sistemler / Fiziksel problemleri var mı? Biraz daha açar mısın?
Herhangi bir sorunu yok tam takır çalışır durumda formatı koydum kenara kutuda duruyor masaüstü hocam hangi laptopta gt710 ekran kartı olabilir

Bu tür konuları teknopat gibi yerlere açarsanız daha donanımlı bilgi alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl