Çözüldü 2 Bungeecord Bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wisarts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wisarts

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
153
Minecraft
Wisart

Discord:

wisart

Arkadaşlar ben şöyle birşey istiyorum 2 uzak masaüstü olcak ve oyunların bir yarısı orda diğer yarısı orda olcak oyuncular kolayca bağlana bilcek yani bu iki uzakmasaüstü ile olan birşey nasıl yapabilirim? her iki masaüstünede bungeecord mu atayım ne yapayım

Arkadaşlar ben şöyle birşey istiyorum 2 uzak masaüstü olcak ve oyunların bir yarısı orda diğer yarısı orda olcak oyuncular kolayca bağlana bilcek yani bu iki uzakmasaüstü ile olan birşey nasıl yapabilirim? her iki masaüstünede bungeecord mu atayım ne yapayım
Bahsettiğiniz makineler 2 si de aynı hosting firmasında mı yoksa diğeri başka bi hostin firmasında mı barınıyor öyle ise malasef bağlayamazsınız çünki çogu firma buna izin vermiyor.

Farklı firmalarsa yapamazsınız. 2 Uzaktan masaüstü penceresi açmak aslında pek kötü bir şey değil.

3 tane oyunun var ise örnek olarak 1 makinene bungeecord sunucusu kurup girişleri o sunucudan yaparsın ve içine bir oyun daha kurarsın diğer makinenede kalan 2 oyunu kurarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl