2.5K İle Bilgisayara Ne Alınabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

Ryzen 5 5500
16 gb cl 16 3200 mhz ram
RX570 Ekran Kartı ( Miningsiz Bal Gibi )
550 +80 Furry PSU

monitor = 75 hz 24 inç samsung tam marka hatırlamıyorum

Klavye = Rampage KB 81
Mouse = Logitech G300S

Kulaklık = :X çöp sol taraf çalışmıyor

bunlara göre 2.500 Türk Lirası İle Sistemime Ne Alabilirim ( Kulaklık Tavsiyelerine %100 Açığım ) İkinci El Sıfır Farketmeksizin

Son düzenleme:
2.5kya güzel +144 hz monitör bulamazsın mecbur en doğru karar kulaklık. ya da biriktirebilirsin

Kulaklık olarak rampage racing plus alabilirsin. 5 yıldır kullanıyorum. 3. Yılın sonunda mikrofonu bozuldu, 4. Yılın ortalarında ses kartı yüzünden sağ sol ses dengesi yavaş yavaş gitti ve dip ses sorunu çıktı. 1000 TL gibi bir bütçesi var alınabilecek en iyi kulaklık bu fiyatta. 7.1 mükemmel çalışıyor 50mm sürücüleri aşırı yüksek ses vermekte. Yazılımı sorunlu ama yazılımsızda kullanmaktayım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İnsanlar müzik dinlediğini sanıyor lakin gerçekten iyi bir kulaklık olmadan müziği duyamazsın, daha manyak bişey istiyorsan;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(improved bass olan)

Bununla basslı müzik dinlemekten başka bişey yapamazsın, kulakların kanar uzun kullanımda. Daha önce hiç basslı kulaklı kullanmadıysan ve ilgini çekiyorsa alabileceğin en iyi şey bence

Son düzenleme:
iyzico parolapara kampanyaları ile güzel şeyler alınabilir gaming.gen.tr'ye göz gezdirmeni öneririm

Bu bütçe ile maalesef iyi bir kulaklık bulman imkansız

İlgini çeker mi bilmem ama
çok uçuk fiyatlara kaçmadan performans bakımından tatmin edecektir, yada yurtdışı bir üründe bakabilirsin. Ama yerinde olsam monitörü değiştirmeyi düşünürdüm.

Yakın zamanda kendime bu kulaklığı aldım; Ses ve Mikrofon kalitesi çok iyi, Görünüş ve kalite itibariyle abartılı durmuyor ve hem dışarıda hem evde/bilgisayarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kulak üstü olmadığından dolayı herhangi bir baş ağrısı çekmezsiniz. Güncell olarak bunu kullanıyorum ve çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Yakın zamanda kendime bu kulaklığı aldım; Ses ve Mikrofon kalitesi çok iyi, Görünüş ve kalite itibariyle abartılı durmuyor ve hem dışarıda hem evde/bilgisayarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kulak üstü olmadığından dolayı herhangi bir baş ağrısı çekmezsiniz. Güncell olarak bunu kullanıyorum ve çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

teşekkürler fakat kulaküstü kablosuz varsa çok sevinirim kulak içi yeterince kulaklığım var :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl