Bulundu 1vs1 Skripti Degisik Ama Bakarmısınz Yakisiklilar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klokia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klokia

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
8
Merhaba MC-TR Uyeleri Ben Klokia Herneyse Sizden 1vs1 Skripti İstiyorum Bazılariniz Diyor Plugin Varken Nie Skript Ben Söle Birsey Yaptim interneten de_dust2 mapi indirdim 1v1 baslangıc yerlerini felan ayarladim tmm iyide sey sorun 1v1 girince size baska itemler verdigi icin sorun yaratıyor bana ben sizden söle bir skript istieyecegim

Simdik Tabelı Olsun Bir Oyuncu ile bir oyuncu duel atcak birbirine sonra onlara belirlemis oldugum yere dogacak ama elindeki esyalarla beraber gelcek ve vs atıcaklar vs kazanan kisi hemen spawna gitmicek ölen ksinii itemleri düscekk kazanan kiside o itemler ialacak sonra 5 saniye sonra spawna gidecek böle bi skript yaparmisiniz?

Forumda mevcut. Zaten belirtilmiş yukarıdada , neden eklentisini kullanmıyorsun dostum? eklentisi varken skript kullanmamalısın. Al sana örnek olarak atayım eklenti linklerini..

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Ücretli)
iyi okusan plugin kullanınca illa vs de item belirtmen gerek

iyi okusan plugin kullanınca illa vs de item belirtmen gerek
İtemlerini ayarlamak zor bir işlem olsa dediğini anlarım. Herneyse senin kararın , sunucunu zorlayacak sensin ben değil.

İtemlerini ayarlamak zor bir işlem olsa dediğini anlarım. Herneyse senin kararın , sunucunu zorlayacak sensin ben değil.
hyr öle demiyorum atam girmdenen önce elinde ne varsa onlarla gircek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl