Bulundu 1vs1 plugin isteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GardropFuat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

GardropFuat

Ziyaretçi
Merhaba faction sunucuma 1vs1 plugini istiyorum. Tüm 1vs1 duello pluginlerine baktım fakat hiçbirinde kendi eşyalarınla savaşma özelliğini bulamadım. Kendi eşyalarıyla 1v1 atmalarını istiyorum bildiğiniz bir plugin veya script bulunuyor mu

Merhaba faction sunucuma 1vs1 plugini istiyorum. Tüm 1vs1 duello pluginlerine baktım fakat hiçbirinde kendi eşyalarınla savaşma özelliğini bulamadım. Kendi eşyalarıyla 1v1 atmalarını istiyorum bildiğiniz bir plugin veya script bulunuyor mu
Discord ekle beni

Öncelikle İnternete 1v1 Spigot Plugin Yazamıyor ve Burdan Aratıyorsanız Elinizi Kullanmanızı İsterim.

Herneys Pluginleri Vereyim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Üstte Verdiğim 2 Pluginde Kullanış Açısından Güzel. Kurulum Açısından Basittir.

Öncelikle İnternete 1v1 Spigot Plugin Yazamıyor ve Burdan Aratıyorsanız Elinizi Kullanmanızı İsterim.

Herneys Pluginleri Vereyim:
,

Üstte Verdiğim 2 Pluginde Kullanış Açısından Güzel. Kurulum Açısından Basittir.
1.16.4 versionu için yokmuydu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl