1₺'DEN Kısa Süreli VDS Paketlerimiz!

Böyle bir hizmete ihtiyacımız var mı?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NacssHost

NACSSHOST - Her daim bir tık yanınızda
Yasaklandı
Elmaslar
87
X
nacsshost

Discord:

NACSSHOST.COM#4110

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Herkese Merhabalar,
Heeyy, sen oyuncu dostum! Evet evet, şuan bu konuyu okuyan yakışıklı ya da güzel oyuncu sen. Anlık veya kısa süreli VDS ihtiyacın oldu ama aylık sunucu kiralamak zorunda mı kaldın? Eğer kaldıysan artık biz varız!

Bir çoğunuz veya bazılarınız plugin paketi yaparken, sunucularını test ederken veya kısa süreli bir VDS arayışına girdiğinde aylık sunucu kiraladığını düşünüyoruz ve ortalama 2GB'lık bir sunucuyu 15₺'ye aylık kiraladığınızı varsayıyoruz. Bu tür ihtiyaçlarınız için sizleri düşünerek Saatlik veya Günlük olarak alabileceğiniz VDS paketlerimizi aktif ediyoruz. Bu paketlerimizde tüm Ram, vCore ve Depolama alanını kendi keyfine göre ayarlayabileceğin paketlerimizde aylığı 135₺ olan 16GB'lık bir sunucuyu sen günlük 14,60₺'ye alabileceğini biliyor muydun?

İstersen 1 Saat - 18 Saat istersen 1 Gün - 7 Gün aralığında ki paketlerimiz ile tüm bu sorunları sizler için ortadan kaldırıp en uygun sunucuları ayaklarınıza getiriyoruz.

Bilgiler:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

WhatsApp Hattımız: 0 (850) 307 66 23

Bence çok güzel bir iş çıkarmışsınız. :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Düşük sisteme sahip ama minecraft sunucusu açmak isteyenler için fazlasıyla muhteşem bir proje olmuş

bu arada harbi kıyak bir fikir olmuş, mutlaka uğrayacağım

Çok güzel bir düşünce. Hayırlı kazançlar :)

bişi dimmi fena fikir aynı kear ama fena

Nacsshost'tan beklenir bir şey, adamlar kafaya koydumu yapıyor ve yaptıkları hiçbir şeyde kötü değil. Burayı daha önceden kullandım ve 100 pluginli sunucu açtım 3 gb ramda (Aylık 25TL) 40 kişide 19.95 tps alıyordum mükemmel ötesi, tebrikler...

Düşük sisteme sahip ama minecraft sunucusu açmak isteyenler için fazlasıyla muhteşem bir proje olmuş
Yorumunuz için teşekkür ederiz, bunun yanı sıra anlık VDS ihtiyaçlarında veya anlık artmasını ön gördüğünüz donanımlar içinde yapılmıştır.

bu arada harbi kıyak bir fikir olmuş, mutlaka uğrayacağım
Yorumunuz için teşekkürler ;), sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Çok güzel bir düşünce. Hayırlı kazançlar :)
Teşekkür ederiz. Umarız kişilerin ihtiyaçlarına uygun olmuştur paketlerimiz.

bişi dimmi fena fikir aynı kear ama fena
Harbiden fennalık bir sistem düzenledik. :D

Nacsshost'tan beklenir bir şey, adamlar kafaya koydumu yapıyor ve yaptıkları hiçbir şeyde kötü değil. Burayı daha önceden kullandım ve 100 pluginli sunucu açtım 3 gb ramda (Aylık 25TL) 40 kişide 19.95 tps alıyordum mükemmel ötesi, tebrikler...
Teşekkür ederiz, ihtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun fiyatlarla en yüksek performansı sağlamaya her zaman devam edeceğiz. ;)

Bazen VDS'lerde kısa süreli işlerim olabiliyor. Dolayısıyla hosting şirketlerinden 1 aylık VDS kiraladığım zaman kalan günlerim genelde boşa gidiyor. Kesinlikle iş görür, elinize sağlık.​

aa MC-TR mesajımı silmiş :)

Bu sıkıntıyı bende yaşamıştım, gerçekten güzel düşünmüşsünüz. (:

Bazen VDS'lerde kısa süreli işlerim olabiliyor. Dolayısıyla hosting şirketlerinden 1 aylık VDS kiraladığım zaman kalan günlerim genelde boşa gidiyor. Kesinlikle iş görür, elinize sağlık.​
Bu sıkıntıyı bende yaşamıştım, gerçekten güzel düşünmüşsünüz. (:
Gerçek güzel bir proje, bir bakacağım.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz, eğer kısa süreli VDS ihtiyacınız olursa sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl