1GB ekran kartında 30 fps alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba arkadaşlar uzun süredir çözmeye çalışıyorum geforce gtx 220 ekran kartım var ama minecraftda 30 fps bazen 40 bazen 20 fps alıyorum bundan önce nvidia 8500 gt kullandım onu kullanırken 120-130 fps alıyordum drakensang online diye bir oyun var orda nvidia 8500 gt ile 30 fps alıyordum geforce gtx 220 ile 60 fps alıyorum ama minecraftda çok düşük bir fps alıyorum lütfen yardım edermisiniz? ekran kartı sürücüsü güncel (DRİVERMAX PROGRAMI İLE GÜNCELLEDİM)

Безымянный2222222.png

Безымянный76.png

Gtx 220 .. 2005 mi 2006 çıkışlımı?
GB lara takılma:S Ekran kartı tarih öncesi dostum :(

Gtx 220 .. 2005 mi 2006 çıkışlımı?
GB lara takılma:S Ekran kartı tarih öncesi dostum :(
Ben ne diyorum sen ne diyorsun kardeş şuan kullandığım bilgisayar 2010 senesinden kalma ve çok rahat kullanıyorum sadece minecraft adlı oyun kasıyor başka oyunlar kasmıyor bir problem var

Ekran kartın aşırı eski kalmış. Çok fazla yapabileceğin bir şey yok :(
Hocam neden anlamıyorsunuz 8500 gt ekran kartı 220 den daha alt sürüm onunla 120 fps alıyordum 220 ile 50 fps zor alıyorum başka oyunlarda böyle bir problem yok yani problem minecraftta

optifine kur ayarlardan çoğu şeyi kapalı falan yap.

Eskiden böyle bir sorun yoktu javadanda olabilir kullandığınız javanın linkini atarmısınız acaba​

Ekran kartın aşırı eski kalmış. Çok fazla yapabileceğin bir şey yok :(
Teşekkür ederim:D Ben açıklayamadım arkadaşa.
9-10 senedir çalışan bir ekran kartı. Artık emekliye ayrılmalı.
Eskiden sorun olmayabilir. Sonuçta parçaların kullanım ömrü vardır. Bu parçaların sürücülerinin aldığı güncellemeler vardır. Java 8 çıktı 9 geliştirme aşamasında ama senin ekran kartının yazılımsal güncelleme aldığından şüpheliyim . Bu nedenle sorunun ekran kartının java tabanlı oyunları destekleyememesi olduğundan şüpheliyim.
En güzeli EMEKLİ etmen, az para biriktir ve kendine güzel bir ekran kartı al Rx470 çek miss.
1567626819895.png

Teşekkür ederim:D Ben açıklayamadım arkadaşa.
9-10 senedir çalışan bir ekran kartı. Artık emekliye ayrılmalı.
Eskiden sorun olmayabilir. Sonuçta parçaların kullanım ömrü vardır. Bu parçaların sürücülerinin aldığı güncellemeler vardır. Java 8 çıktı 9 geliştirme aşamasında ama senin ekran kartının yazılımsal güncelleme aldığından şüpheliyim . Bu nedenle sorunun ekran kartının java tabanlı oyunları destekleyememesi olduğundan şüpheliyim.
En güzeli EMEKLİ etmen, az para biriktir ve kendine güzel bir ekran kartı al Rx470 çek miss.
Ekli dosyayı görüntüle 90646
Yalnız drakensang onlinede java oyunu ve gayet iyi fps alıyorum bilip bilmeden konuşmamak gerek

Yalnız drakensang onlinede java oyunu ve gayet iyi fps alıyorum bilip bilmeden konuşmamak gerek
Her oyun aynı java kütüphaneleriyle aynı versiyonuyla aynı yılda aynı donanımlara destek sunularak yazılmış varsayıyorsun.
İade ediyorum sözünü.

nasıl alıyorsun

Her oyun aynı java kütüphaneleriyle aynı versiyonuyla aynı yılda aynı donanımlara destek sunularak yazılmış varsayıyorsun.
İade ediyorum sözünü.
Yav kardeşim ben burda çözüm aramaya geldim tartışmaya değil lütfen tartışmayı kes konumu kirletme! yardım edemiyeceksen hiç yazma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl