Çözüldü 1G Ada Leveli Olanı Sunucuya giremiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SwexyNetwork

Play.SwexyNetwork.Tk
Elmaslar
20
1G Ada Leveli Olanı Sunucuya giremiyor!
Evet Yanlış Okumadınız malesef bu problem böyle.FableSkyblock kullanıyorum sorunun cevabını bilen yazabilir mi kaç gündür bu yüzden bakımda kaldık!

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Not: ASKYBLOCK kullanmıyorum FableSkyblock Kullanıyorum!

the received string length is longer than maximum allowed 20 16 hatası verior çakmalobiden skya geçerken

1G'den kastınızı anlamadım. Tam olarak ne kadar bir sayıyı ifade ediyor?

Hocam bence ASkyBlock kullanın bence. O plugini bilmiyorum.

1G Ada Leveli Olanı Sunucuya giremiyor!
Evet Yanlış Okumadınız malesef bu problem böyle.FableSkyblock kullanıyorum sorunun cevabını bilen yazabilir mi kaç gündür bu yüzden bakımda kaldık!

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Not: ASKYBLOCK kullanmıyorum FableSkyblock Kullanıyorum!

the received string length is longer than maximum allowed 20 16 hatası verior çakmalobiden skya geçerken
Dostum kullanıcı adının karakter sayısı 16'yı geçiyor (kim girememe hatası alıyorsa artık), bundan dolayı böyle bir hata alıyorsun. Kullanıcı adını kısaltmayı dene. Sorunun çözülürse buradan belirtmeyi de unutma :)

Son düzenleme:
Dostum kullanıcı adının karakter sayısı 16'yı geçiyor (kim girememe hatası alıyorsa artık), bundan dolayı böyle bir hata alıyorsun. Kullanıcı adını kısaltmayı dene. Sorunun çözülürse buradan belirtmeyi de unutma :)
1 G olunca geçiyor işte harf sınırını nasıl arttıracağız ?

Doğru! Ama ne yazikki bunu daha önceden biliyorduk ama 16 karakter altı isimlerde bile oluyor mesela oyuncumuzun adı 13 karakter toplam ama yinede 1g olunca giremiyor!

Plugin gerçek mi?

FableSkyblock - 12$ Plugin Ayrıntılar :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
O plugini görmedim ama config te fancy level ayarı var mı? Askyblock gibi ada levellerini 1k 1m 1g olarak göstermeye yarayan bir ayar olması lazım biraz incele bulabilirsin.Fabled yapmıştır öyle bir ayar.

ASkyBlock configindeki ayar: fancylevelinchat: true ( True olursa ada levelleri 5k , 5m 5g olarak gözükür)

O plugini görmedim ama config te fancy level ayarı var mı? Askyblock gibi ada levellerini 1k 1m 1g olarak göstermeye yarayan bir ayar olması lazım biraz incele bulabilirsin.Fabled yapmıştır öyle bir ayar.

ASkyBlock configindeki ayar: fancylevelinchat: true ( True olursa ada levelleri 5k , 5m 5g olarak gözükür)
Aynen ASkyBlock'ta öyle ama Fablede Çok Kurcaladım YOK! Yine ben bi bakıyım Olmaz ise skript ile olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl