190TL'ye sizce deydi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AeroCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.984
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AeroCS

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
630

Discord:

AeroCS#8462

Selam mc-tr üyeleri,190tl'ye retay desert eagle kuru sıkı sizce bu fiyata değer mi?
150 Mermi attıktan sonra tutukluluk çok yapmaya başladı. Atıştan sonra mermiler içinde kalıyor,dışarı atmıyor.

190tl vermişken böyle yapması biraz tuhaf geldi. Sormaya gittiğimde ise kullanıcıdan dolayı dedi ki yıllarca bir sürü kuru sıkı kullandım böyle bir sıkıntı yaşamadım. Kazık mı yedim,yada benim hatamdan dolayı olan bir şey mi bilmiyorum. Diğer kuru sıkıları nasıl kullandıysam bunuda aynı şekilde kullandım. Fikrilerinizi bekliyorum.

y3gBDk.jpg

Yağlandırmayı Denedinmi hiç :)

Şeytan doldurur gardaş bir bunu biliyorum

Parçalamayı. Biliyor işen parçala heryerini temizle ardından topla güzelcene yağla o şekilde dene

İçerisinde bulunan yaylarda sıkıntı olmuş olabilir. Bende de benzer bir kuru sıkı vardı, içerisindeki yay sistemi yamulmuştu. Yani tek bildiğim bu :)

Sefa, Kn Biz Zoraki914 Aldık, Makine Ben Burdayım Diyor Resmen, Ama Bize Söylemişler'di Desert Eagle Bi Zaman'dan Sonra Şişme Yapar Diye Keşke Bana Sorsaydın Öneri , Zoraki914, Zoraki917 , Retay Glock17 Önerim olurdu.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1503504897,1503504730][/DOUBLEPOST]
Sefa, Kn Biz Zoraki914 Aldık, Makine Ben Burdayım Diyor Resmen, Ama Bize Söylemişler'di Desert Eagle Bi Zaman'dan Sonra Şişme Yapar Diye Keşke Bana Sorsaydın Öneri , Zoraki914, Zoraki917 , Retay Glock17 Önerim olurdu.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Desert Eagle Namlu Şişmesi Diye Aratırsan Çıkar Zaten Çok Şikayet Var + Bizdekinde Otomatik Var , Aslında Otomatiğin Satışı Yasak'da Özel Bizimki.

N11 den kurusıkımı alıcaksın kardeşim çin malı falanmı ;)

175 tl ye var 15 tl sıkıntı olmaz diyosan sıkıntı yok :)

Kadeş kazıklanmışsın.
Sen hemen özelden mesaj at bana ben sana adresimi veriyim kuru sıkıyı bana yolla tamir edip veriyim
( :D :P )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl