KyperSword
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 9
Merhaba,
Yeni bir Minecraft SkyBlock sunucusu projesi üzerinde çalışıyorum. Sunucuyu kısa süreli bir proje olarak değil, düzenli şekilde geliştirilecek ve uzun vadede oyuncu kitlesi oluşturacak bir sunucu olarak planlıyorum.
Bu nedenle projede birlikte çalışabileceğim, reşit, sorumluluk sahibi ve Minecraft sunucu yönetimi konusunda bilgili ekip arkadaşları arıyorum.
Özellikle aşağıdaki alanlarda ekip arkadaşlarına ihtiyacım bulunuyor:
Sunucu yönetimi ve moderasyon
Oyuncu yönetimi ve topluluk düzeninin sağlanması
SkyBlock sistemleri konusunda fikir ve geliştirme desteği
Sunucu ekonomisi, görevler, etkinlikler ve oyun içi sistemlerin planlanması
Test, hata kontrolü ve sunucunun açılış sürecine destek
Ayrıca projeye teknik anlamda destek verebilecek Developer arıyorum.
Developer tarafında özellikle; (Ücretli)
Plugin kurulumu ve yapılandırılması
Pluginler arası uyumluluk ve hata çözümü
SkyBlock sistemlerinin düzenlenmesi
Menüler, görevler, market, ekonomi, rank ve benzeri sistemlerin hazırlanması
Sunucunun optimizasyonu
Gerektiğinde özel geliştirmeler yapılması
konularında bilgili kişilerle çalışmak istiyorum.
Bunun yanında sunucu haritası ve SkyBlock paketinin hazırlanması/geliştirilmesi konusunda deneyimli veya yardımcı olabilecek kişiler de benimle iletişime geçebilir.
Amacım hazır sistemleri rastgele bir araya getirip sunucuyu açmak değil; oyuncuya kaliteli, düzenli ve kendine ait bir yapısı olan SkyBlock deneyimi sunmak.
Ekipte yer almak isteyen kişilerden özellikle;
+18 olması, iletişiminin düzgün olması, sorumluluk alabilmesi, ekip çalışmasına uyum sağlaması ve mümkünse daha önce Minecraft sunucularında deneyim sahibi olması beklenmektedir.
Developer veya diğer pozisyonlar için geçmiş çalışmalarınızı/referanslarınızı gösterebilirseniz ayrıca değerlendirebilirim.
Projenin detayları, sunucu konsepti, yapılacak sistemler ve çalışma şekli iletişime geçen kişilerle ayrıca görüşülecektir.
İlgilenenler forum üzerinden özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.
Discord: diyardanyaraya
Yeni bir Minecraft SkyBlock sunucusu projesi üzerinde çalışıyorum. Sunucuyu kısa süreli bir proje olarak değil, düzenli şekilde geliştirilecek ve uzun vadede oyuncu kitlesi oluşturacak bir sunucu olarak planlıyorum.
Bu nedenle projede birlikte çalışabileceğim, reşit, sorumluluk sahibi ve Minecraft sunucu yönetimi konusunda bilgili ekip arkadaşları arıyorum.
Özellikle aşağıdaki alanlarda ekip arkadaşlarına ihtiyacım bulunuyor:
Sunucu yönetimi ve moderasyon
Oyuncu yönetimi ve topluluk düzeninin sağlanması
SkyBlock sistemleri konusunda fikir ve geliştirme desteği
Sunucu ekonomisi, görevler, etkinlikler ve oyun içi sistemlerin planlanması
Test, hata kontrolü ve sunucunun açılış sürecine destek
Ayrıca projeye teknik anlamda destek verebilecek Developer arıyorum.
Developer tarafında özellikle; (Ücretli)
Plugin kurulumu ve yapılandırılması
Pluginler arası uyumluluk ve hata çözümü
SkyBlock sistemlerinin düzenlenmesi
Menüler, görevler, market, ekonomi, rank ve benzeri sistemlerin hazırlanması
Sunucunun optimizasyonu
Gerektiğinde özel geliştirmeler yapılması
konularında bilgili kişilerle çalışmak istiyorum.
Bunun yanında sunucu haritası ve SkyBlock paketinin hazırlanması/geliştirilmesi konusunda deneyimli veya yardımcı olabilecek kişiler de benimle iletişime geçebilir.
Amacım hazır sistemleri rastgele bir araya getirip sunucuyu açmak değil; oyuncuya kaliteli, düzenli ve kendine ait bir yapısı olan SkyBlock deneyimi sunmak.
Ekipte yer almak isteyen kişilerden özellikle;
+18 olması, iletişiminin düzgün olması, sorumluluk alabilmesi, ekip çalışmasına uyum sağlaması ve mümkünse daha önce Minecraft sunucularında deneyim sahibi olması beklenmektedir.
Developer veya diğer pozisyonlar için geçmiş çalışmalarınızı/referanslarınızı gösterebilirseniz ayrıca değerlendirebilirim.
Projenin detayları, sunucu konsepti, yapılacak sistemler ve çalışma şekli iletişime geçen kişilerle ayrıca görüşülecektir.
İlgilenenler forum üzerinden özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.
Discord: diyardanyaraya