18. yaş günüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackKpoT

İlim Sahibi Olmak İsteyen
Hosting Görevlisi
Elmaslar
540
Minecraft
BlackKpoT

Discord:

BlackKpoT#3087

Artık 18 yaşına girdim. Hiç bir şey hissetmiyorum doğal olarak ama bir tanıdığım büyümenin kötü bir şey olduğunu, büyüyünce dertlerinin, sıkıntılarının, sorumluluklarının çoğalacağını söylemişti. O yüzden hiç büyümek istemedim :D Tabii ki saçma bir istek. Bütün kapılar üzerime açıldı gibi hissediyorum. Kendimi başarım kazanmış gibi hissediyorum. Sanki level atladım ve yeni bölümler açıldı. Aslında baya bölüm açıldı. Reşit oldum :D Bu hissin verdiği mutlulukla bu en saçma ve gereksiz konuyu açmak istedim. İyi geceler...

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun kardeşim <3 . Sana hediye olarak RealSpawners eklentimin premium versiyonunda sınırsız lisans vereceğim :D.

Sağ ol <3​

İnsan keşke hiç büyümesem diyor.Keşke hep o 7 8 yaşlarımızdaki halimiz gibi olsak.

Doğum günün kutlu olsun buda hediyen :mc_57-0::mc_57-0:

Bence en güzel yaş 16'dır​

En güzel yaş; 5'dir ne okul var yemek ye yat xd

18. yaşın kutlu olsun nice senelere
İnsan keşke hiç büyümesem diyor.Keşke hep o 7 8 yaşlarımızdaki halimiz gibi olsak.
Doğum günün kutlu olsun buda hediyen :mc_57-0::mc_57-0:
En güzel yaş; 5'dir ne okul var yemek ye yat xd
Biraz geç oldu. Hortlanmış konum ama sağ olun beyler :)​

Artık 18 yaşına girdim. Hiç bir şey hissetmiyorum doğal olarak ama bir tanıdığım büyümenin kötü bir şey olduğunu, büyüyünce dertlerinin, sıkıntılarının, sorumluluklarının çoğalacağını söylemişti. O yüzden hiç büyümek istemedim :D Tabii ki saçma bir istek. Bütün kapılar üzerime açıldı gibi hissediyorum. Kendimi başarım kazanmış gibi hissediyorum. Sanki level atladım ve yeni bölümler açıldı. Aslında baya bölüm açıldı. Reşit oldum :D Bu hissin verdiği mutlulukla bu en saçma ve gereksiz konuyu açmak istedim. İyi geceler...

Who cares?

geçmiş doğum günün kutlu olsun. :) <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl