Tanıtım [16x] Excalibur - Maceracıların kaynak paketi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Oyunun görünüşünü daha taze kılmak için yapılan bir kaynak paketi daha. Bu kaynak paketi oyuncunun macera deneyimini değiştirmeye odaklanıyor, bu yüzden GUI gibi görünümler değişmez, sadece oyun içi eşya ve blok görünümleri değişir. Fakat bu sizi yanıltmasın, paket hala oyununuzu tazeleyecek kadar kuvvetli. Biraz aynı yerde dolaşıyor gibiyim, o yüzden direkt giriş yapıyorum. Ben Furkan, ve forumun bir editörü olarak sizlere Excalibur kaynak paketini sunuyorum.

1725731851779.webp

Kurulum
Oyununuzu başlatın ve oyuna girdikten sonra oyunda ESC tuşuna basın. Çıkan menüden seçenekler alt menüsüne, daha sonra video ayarlarına yol alın. Sonra buradan kaynak paketleri alt menüsüne girin ve içerideki "Kaynak Paketi Klasörünü Aç" butonuna basarak oyunun kaynak paketi klasörüne gidin. Aşağıda bıraktığım link yolu ile paketi cihazınıza indirin ve bu paketi olduğu gibi (çıkartmadan) kaynak paketi klasörünüze bırakın. Bu adımlardan sonra oyuna geri dönün, paketinizi etkin hale getirin ve oyun deneyiminin tadını çıkarın!
Paket indirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Paket 1.13.2 sürümü üstünde çalışıyor, daha aşağı sürümlerde kullanamazsınız.

Genel Görünüm
Excalibur, biraz "Faithful" paketlerini andırıyor olsa da bazı bloklara getirdiği farklılıklar bu paketi Faithful'dan büyük ölçüde ayırır. Bu paket ayrıca Faithful paketinden çok daha yumuşak olup pikseller fazla fark edilmez. Bir sürü görünümü değiştiriyor olsa da oyunu yine bir şekilde klasik hissiyatında oynamanızı sağlar, yani Minecraft'ın görünümünü çok değiştirmeden taze bir şekilde oynamak istiyorsanız bu paket sizin için yapılmış bir pakettir. Paket ayrıca 3 boyutlu blokların görünümünü büyük ölçüde iyileştirir, bu blokların görünümünü çok daha iyi kılar. Oyundaki font türü de değişiyor, yani GUI gibi unsurları değiştirmiyor dediğimde biraz yalan söylemiş olabilirim.

1725731876929.webp

Bir orman tapınağına ait bir görüntü

1725731913643.webp

Bir çam ormanına, ve içinde bir oyuncuya ait bir görüntü

Konunun Sonu
Konunun sonunu bu cümle ile noktalamış oluyoruz. Bu nokta aynı zamanda bugünkü 4. konumu da noktalıyor. Bu paketin dışında diğer kaynak paketlerini de tanıttım, gidip göz atabilirsiniz. Bu paketi yarı doğal bir paket olarak kesinlikle öneririm. Yeni kaynak paketinizi güle güle kullanın, iyi günler ve iyi oyunlar diliyorum!

Görsellerin tümü shader kullanımı içermektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl