Bulundu 16GB Hub Sunucu için alımlar başladı! | Başvuru yapmak için lütfen tıklayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.719
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ad ve Soyad;Yusuf Duzenli
Minecraft Kullanıcı adınız; Atlantix_Junior
Yaşınız (Zorunludur);13
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.) Email::[email protected] Discord:Kullanmamaktayım
Örnek çalışmalar ve proje linkleri (Mimarlar için geçerlidir);Mimarlık Yapmadım (boş)
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;4 saat civarı
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;Kendi Serverimde Kuruculuk yaptım (tek başıma çalıştım)
Neden bize katılmak istiyorsunuz;Serveriniz (açıklaması ile) çekici geldi,Başka Hub Sunucusundan Sıkıldım
Not: Premiumsuz Oyunu Oynamaktayım

Ben formla ilgili bir şey sormayacağım siz kabul edin.
Biz burada adam gibi bir iş yapmaya çalışıyoruz yaptığınız şey doğru değil! terbiyenizi takını lütfen, hem gelip bize bir şeyler satmaya çalışıyorsunuz hemde reddedince bize küfür ediyorsunuz, lütfen biraz terbiyeli olunuz, terbiyenizi takınızı.

77386

Son düzenleme:
Ad ve Soyad;Yusuf Duzenli
Minecraft Kullanıcı adınız; Atlantix_Junior
Yaşınız (Zorunludur);13
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.) Email::[email protected] Discord:Kullanmamaktayım
Örnek çalışmalar ve proje linkleri (Mimarlar için geçerlidir);Mimarlık Yapmadım (boş)
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;4 saat civarı
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;Kendi Serverimde Kuruculuk yaptım (tek başıma çalıştım)
Neden bize katılmak istiyorsunuz;Serveriniz (açıklaması ile) çekici geldi,Başka Hub Sunucusundan Sıkıldım
Not: Premiumsuz Oyunu Oynamaktayım
Yanıtınız için teşekkürler lakin, alımlar bitmiştir anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl