Bulundu 16GB Hub Sunucu için alımlar başladı! | Başvuru yapmak için lütfen tıklayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.719
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spond

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Spond
76992

Sunucu Hakkında Detaylı Bilgiler

Sunucumuz 16GB rama sahiptir.
BungeeCord (Yani Hub sunucusu olacaktır.)
Hosting Keyubu

Daha fazla bilgi isterseniz yanıt olarak belirtiniz.

Bizimle iletişime geçmek için
İletişim bilgilerimiz;
Discord: Spond#5059
E-posta: [email protected]

Bu iletişim adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru yapacak kişide aranan özellikler

Bizim için yaş önemli değil, eğer 10,13 yaşında veya daha alt bir yaşta gurubunda olup, yeteneği olan ve olgun kişileri tercih ediyoruz.

Sabırlı, tahammüllü ve hoş gürülü olmak zorundasınız, bir oyuncu size bir şikayette bulunduğu zaman güzel bir şekilde gereken yapılacaktır, gibi kelimeler yerine daha samimi ve oyuncuyu sakinleştirici cevaplar vermelisiniz.

Sohbet kısmında oyuncuya her konuda yardımcı olmalısınız, aksi taktirde bunlar şikayet olarak geri dönüş yaparsa yetkilinin yetkisinin alınma olanağı artmaktadır.

Üst kısımda gördüğünüz gibi soruları ve şikayetleri doğru bir şekilde cevapladıktan sonra destek talebinde bulunmalarını söyleyin hiç bir yetkili oyun içinde yasaklama, mute vs. gibi şeyler yapmayacaktır. (çok zor durumda kalmadıkça, eğer alenen size hakaret ediyorsa, veya başka bir kural ihlali yapıyorsa cezayı uygulayınız.)

Başvuru Formu (Zorunludur)

Ad ve Soyad;
Minecraft Kullanıcı adınız;
Yaşınız (Zorunludur);
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.)
Örnek çalışmalar ve proje linkleri (Mimarlar için geçerlidir);
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;
Neden bize katılmak istiyorsunuz;
Dipnot: Mimarlara aylık ücret verilmektedir.

Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi sadece alt kısımda görmüş olduğunuz yetkili gurubu alınacaktır.
Builder (Mimar)
➸ Yardımcı
➸ Asistan

İlginiz için teşekkürler ederim, eğer yetkili alımlarına başvuru yapma isterseniz, başvuru forumda ki gerekli anları kopyalayıp, yanıtları yazıp, yorum olarak atmanız yeterli olacaktır, seçilen kişiyi konuya ismini yazacağım ve yanıt olarak da cevap vereceğim iyi forumlar, iyi oyunlar.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ad ve Soyad;Mert Yusuf SOMUNCU
Minecraft Kullanıcı adınız;NepPi
Yaşınız (Zorunludur);16
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.) [email protected]
Örnek çalışmalar ve proje linkleri (Mimarlar için geçerlidir); Discord eklerseniz özelden atabilirim
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;3-4 saat boyunca build yapabilirim uğraşırım
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı; evet
biraz nostalji olsun istedim hem build yapmayı özledim

Ad ve Soyad;Mert Yusuf SOMUNCU
Minecraft Kullanıcı adınız;NepPi
Yaşınız (Zorunludur);16
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.) [email protected]
Örnek çalışmalar ve proje linkleri (Mimarlar için geçerlidir); Discord eklerseniz özelden atabilirim
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;3-4 saat boyunca build yapabilirim uğraşırım
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı; evet
biraz nostalji olsun istedim hem build yapmayı özledim
Merhaba, discord üzerinden iletişime geçe bilirsiniz.

Ad ve Soyad; Alperen Kara
Minecraft Kullanıcı adınız; Jadder
Yaşınız (Zorunludur); 16
Jadder#7908
Kaç saat aktif kala bilirsiniz; 6 - 7
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı; Evet 2 -3 yıldır açık olan LifeMC sunucusunda görev aldım.
Yapacak yeni şeyler arıyordum konuya denk geldim ve belirttiğiniz şeyler benim için güzel geldi bunun için size katılmak istiyorum

Ad ve Soyad; Alperen Kara
Minecraft Kullanıcı adınız; Jadder
Yaşınız (Zorunludur); 16
Jadder#7908
Kaç saat aktif kala bilirsiniz; 6 - 7
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı; Evet 2 -3 yıldır açık olan LifeMC sunucusunda görev aldım.
Yapacak yeni şeyler arıyordum konuya denk geldim ve belirttiğiniz şeyler benim için güzel geldi bunun için size katılmak istiyorum
Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim, lütfen discord üzerinden iletişime geçiniz.

s

Son düzenleme:
Ad ve Soyad;Anılcan Barsan
Minecraft Kullanıcı adınız; SoloTurk_TR
Yaşınız (Zorunludur); 15
İletişim adresi; Anılcan#6978
Örnek çalışmalar ve proje linkleri: buildim yok fakat bir plugin paketim var Tıkla ve paketi incele
Kaç saat aktif kala bilirsiniz; 10 15 saat araso
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı; Evet bir çok sunucuda görev aldım (örnek legendary, TurboMc, Minecraft evi network, Felixcraft ve daha fazlası)
5 Yıl gibi kısa sürede Kazandığım bütün tecrübelerimi sizin serverinizin oyuncuları ile paylaşmak ve gerçek bir oyun tadı çıkarmak için sizin serveriniz de yetkili olmak isterim.

Ad ve Soyad;Ali Aslan
Minecraft Kullanıcı adınız;Just Punch
Yaşınız (Zorunludur);15
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.)'ACTR • By.Maxi#6159 discord
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;16
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;Evet Kurucu Olarak
Size Katılıp Sunucuu Guclendirmek Sunucuya İnsanlar Çekmek Ve Sunucuyu İyi Yapmak İstiyorum

Pluginer Yokmuş :D

Discordumu vereceğim bir konuda konuşalım.
Google Amca#7586

Ad ve Soyad;Muhammed Bölek
Minecraft Kullanıcı adınız;MickM_
Yaşınız (Zorunludur);17
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.): discord:`The Desolation Of The Smaug!⌠භ⌡#9337
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kaç saat aktif kala bilirsiniz;4,5 saat aktif kalabilirim
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;daha önce 35 e yakın serverde görev aldım maalesef kendime uygun iyi bir server bulamadım
kendime güveniyorum ve sizlere katkım olacağını düşündüğüm için size katılmak istiyorum

Son düzenleme:
Ad ve Soyad;Anılcan Barsan
Minecraft Kullanıcı adınız; SoloTurk_TR
Yaşınız (Zorunludur); 15
İletişim adresi; Anılcan#6978
Örnek çalışmalar ve proje linkleri: buildim yok fakat bir plugin paketim var Tıkla ve paketi incele
Kaç saat aktif kala bilirsiniz; 10 15 saat araso
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı; Evet bir çok sunucuda görev aldım (örnek legendary, TurboMc, Minecraft evi network, Felixcraft ve daha fazlası)
5 Yıl gibi kısa sürede Kazandığım bütün tecrübelerimi sizin serverinizin oyuncuları ile paylaşmak ve gerçek bir oyun tadı çıkarmak için sizin serveriniz de yetkili olmak isterim.
Ad ve Soyad;Ali Aslan
Minecraft Kullanıcı adınız;Just Punch
Yaşınız (Zorunludur);15
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.)'ACTR • By.Maxi#6159 discord
Kaç saat aktif kala bilirsiniz;16
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;Evet Kurucu Olarak
Size Katılıp Sunucuu Guclendirmek Sunucuya İnsanlar Çekmek Ve Sunucuyu İyi Yapmak İstiyorum
Lütfen discord üzerinden iletişime geçiniz, teşekkürler.
Discordumu vereceğim bir konuda konuşalım.
Google Amca#7586
Dostum maalesef forum zorunludur ilk önce cevaplaman lazım bu sorular bizim için önemlidir, yinede cevap için teşekkürler.
Ad ve Soyad;Muhammed Bölek
Minecraft Kullanıcı adınız;MickM_
Yaşınız (Zorunludur);17
İletişim adresi; (Discord/E-mail vs.): discord:`The Desolation Of The Smaug!⌠භ⌡#9337
,

Kaç saat aktif kala bilirsiniz;4,5 saat aktif kalabilirim
Daha önce bir sunucu da görev aldınız mı;daha önce 35 e yakın serverde görev aldım maalesef kendime uygun iyi bir server bulamadım
kendime güveniyorum ve sizlere katkım olacağını düşündüğüm için size katılmak istiyorum
Discord üzerinden iletişime geçerseniz gerekli konuşmaları yapa biliriz, iyi günler.

Lütfen discord üzerinden iletişime geçiniz, teşekkürler.

Dostum maalesef forum zorunludur ilk önce cevaplaman lazım bu sorular bizim için önemlidir, yinede cevap için teşekkürler.

Discord üzerinden iletişime geçerseniz gerekli konuşmaları yapa biliriz, iyi günler.
Ben formla ilgili bir şey sormayacağım siz kabul edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl