15₺ |Rivel Project | Cristof - Hasan Kolcu # SobeNetwork Hazır Animasyonlu Konu Tasarımı Sadece 15₺

Cristof

Hasan Kolcu
Elmaslar
92

Discord:

hasankolcu

Selamlar, karşınızda ben ve yeni ürünüm. Ancak ürün biraz farklı. Animasyonlu konu tasarımlarının fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum. Hazır animasyonlu tasarımını 15₺'den neden satmayayım ki ?
İşte sizlere bunu cevabı, ucuz yoldan iyi bir tasarıma sahip olabileceksiniz. Üstelik animasyonlu.
Satın almak isteyenler discord'dan bana ulaşabilir : Hasan Kolcu#0063
Veya herhangi bir yerden ulaşsanız yeter, ben geri dönüş yaparım.

GİRİŞ1-min.gif

HAKKIMIZDA.gif

SİSTEMLER.gif

sunucubilgileri3.gif
yetkilikadrosu-min.gif
görseller.gif

Hem fiyat açısından hem kalite açısından oldukça güzel bir tasarım. Böyle bir tasarımı 40-50TL gibi bir ücretten aşşağı bulabileceğinizi pek düşünmüyorum. Ne diyebilirim ki ? Cristof yine döktürmüş. :)

Fiyatına göre baya uygun bir tasarım olmuş, başarılar dilerim.

Tamamen fiyat/performans ürünü.

Daha önce de söylemiştim, tasarımlarına aşığım diye. Gerçekten çok ama çok güzel işler başarıyorsun. Kendini daha da geliştirip üst projelerde yer alman dileğiyle Hasan Kolcu.
:alkis:

bu fiyata bunu bulmak nerdeyse imkansız dene bilir çok iyi başarılar ustad. yapıyorsun bu işi

Genel olarak beğenilmiş fakat ben animasyonların biraz daha fazla veya sıradışı olmasını beklerdim, 20TL olsun gerçekten güzel olsun

Selamlar, karşınızda ben ve yeni ürünüm. Ancak ürün biraz farklı. Animasyonlu konu tasarımlarının fiyatlarının yüksek olduğunu biliyorum. Hazır animasyonlu tasarımını 15₺'den neden satmayayım ki ?
İşte sizlere bunu cevabı, ucuz yoldan iyi bir tasarıma sahip olabileceksiniz. Üstelik animasyonlu.
Satın almak isteyenler discord'dan bana ulaşabilir : Hasan Kolcu#0063
Veya herhangi bir yerden ulaşsanız yeter, ben geri dönüş yaparım.

Ekli dosyayı görüntüle 110987
Ekli dosyayı görüntüle 110988
Ekli dosyayı görüntüle 110989
Ekli dosyayı görüntüle 110990Ekli dosyayı görüntüle 110991Ekli dosyayı görüntüle 110992
Üzgünüm ama animasyonlarını hiç beğenmedim çok basit bir yapım kalmış ayrıca tek bir illüstrasyon ile yapmışsın sanki yapıyımda bir an önce bitsin gibi bi tasarım olmuş fiyatına göre kötü değil fakat Animasyon dediğin böyle olmaz bilgin olsun

Üzgünüm ama animasyonlarını hiç beğenmedim çok basit bir yapım kalmış ayrıca tek bir illüstrasyon ile yapmışsın sanki yapıyımda bir an önce bitsin gibi bi tasarım olmuş fiyatına göre kötü değil fakat Animasyon dediğin böyle olmaz bilgin olsun
Katılıyorum fakat bunu ben söylersem "Boş yorum yapıyor." olurum

15 lira mı? 15 liraya böyle hareketli hazır konu tasarımı bile az kalır. Gerçekten işinizi emeğiyle yapan sayılı başarılı tasarımcılardan birisisiniz :<3:

15 TL Gibi bi fiyata alınabilecek en kaliteli hizmet işinizin ehlisiniz fiyata takıldım. Böle bi kalite nası bu kadar ucuz olabilir.

Konu tasarımını çok beğendim fiyatta aşırı uygun.

Kaliteli bir konu tasarımı. Hemde ucuz.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl