Çözüldü 150 Rütbeli OP Faction Açmalı mıyım ?

Açayım mı

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer cidden acarsan büyük konuşmak gibi olmasın 50 tl yatırım benden <3
Cidden açarsan diye birşey yok.
Gerekli çalışmalara 2 gün önce başladık.
Rütbe isimleri - Logo - Discord (iletişim adresleri) vb
Herşey tamam.
Spawn vb.
İlk Yatırımcımız olarak bize şeref verirsin :)
Açıldığında haber veririm.[DOUBLEPOST=1518358324,1518356918][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar neden AÇMA diye oyu verenlerin sayısı çok ?
Böyle diyerek insanın hevesini kırıyorsunuz.
Biraz Sunucu sahipleri bencil olmayın derim.
Burada Türkiyemizi geliştirip yeni çağlar başlatmak istiyorum fakat böyle hevesimi kırıyorsunuz.
Biri der ki tutmaz diğeri der ki çok uğraş ister yapamazsın.
Ya arkadaşlar tüm hammaddelerin olacağını size kim söyledi ?
Daha içerik hakkında vb bilgi vermedim.
Sadece 150 rütbeli bir faction açmalı mıyım diye soru sordum.
Lütfen.

Eğer Herkezin Kullandığı Yönden Faction Açmak Yerine Kendi Aklınla Ve Düşüncelerinle Farklı Bir Faction SWSi Açarsan Tutucağını Düşünürüm Serverinin Oyuncusuyum Eğer Öyle Birşey Yaparsan Bende Bi Vip ALIRIM :)

Eğer Herkezin Kullandığı Yönden Faction Açmak Yerine Kendi Aklınla Ve Düşüncelerinle Farklı Bir Faction SWSi Açarsan Tutucağını Düşünürüm Serverinin Oyuncusuyum Eğer Öyle Birşey Yaparsan Bende Bi Vip ALIRIM :)
150 Rütbe diyoruz Efsane proje olacak :)
Açılınca haber veririm.
Desteğin için teşekkürler.

OP görünce mesaj yazasım kaçtı :D

Sana önerim ki 150 rütbe olacaksa her 5 veya 10 rütbenin ayrı bir hammaddesi kit grubu olsun seni daha az uğraştırır hem de tasarruf sağlar.
Fazla plugin kullanma , çok rütbe olacağı için sade olsa da olur yani. Açmalı mısın konusu tartışılır bence ama insanlar üşengeç bir tavırdalar biliyorsun eğer uğraşacaksan saatlerini günlerini aylarını dahi feda etmelisin bu da yaşına bağlı bak yazın olabilir bir işin yoksa şuanlık ama derslerine önem ver derim :)
Kolay gelsin.

Sana önerim ki 150 rütbe olacaksa her 5 veya 10 rütbenin ayrı bir hammaddesi kit grubu olsun seni daha az uğraştırır hem de tasarruf sağlar.
Fazla plugin kullanma , çok rütbe olacağı için sade olsa da olur yani. Açmalı mısın konusu tartışılır bence ama insanlar üşengeç bir tavırdalar biliyorsun eğer uğraşacaksan saatlerini günlerini aylarını dahi feda etmelisin bu da yaşına bağlı bak yazın olabilir bir işin yoksa şuanlık ama derslerine önem ver derim :)
Kolay gelsin.
Ekibimizi topladık bile :)
Siz hammaddeleri vb karıştırmayın kitleri onları ayarladım ben.
Ekibimizde bulunan gizli isimlerden bahsetmemi ister misiniz :)
@aLoneX
@Unknownloce
@Kyalun_
Daha varda yazmamı istemiyen kişiler :)

yenilik ve eventi vb bol olacaksa tutar yok klasik olacaksa bence hiç açma yeterince faction sunucu var gerekli gereksiz

yenilik ve eventi vb bol olacaksa tutar yok klasik olacaksa bence hiç açma yeterince faction sunucu var gerekli gereksiz
Yeniliği ve eventi tabiki bol olacak ve lapis vb ezikce geliyor bana artık KLASİK.[DOUBLEPOST=1518815699,1518466178][/DOUBLEPOST]Başka fikri olan yok mu : )

TR oyuncularına değermi bilmiyorum daha çok kıytırık bir paketle açılmış schematic hazır maplarla görselleştirilmiş serverlerde oynuyorlar 150 rütbe çok fazla gibi gözüküyor rütbe fiyatları düşükse sıkıntı olacağını sanmam sadece rütbelerin kitlerinin güçleri uğraştırır. Umarım emeğinin karşılığını alırsın.

Kimse beni tanımasada bende varım bu projede :D

TR oyuncularına değermi bilmiyorum daha çok kıytırık bir paketle açılmış schematic hazır maplarla görselleştirilmiş serverlerde oynuyorlar 150 rütbe çok fazla gibi gözüküyor rütbe fiyatları düşükse sıkıntı olacağını sanmam sadece rütbelerin kitlerinin güçleri uğraştırır. Umarım emeğinin karşılığını alırsın.
Teşekkür ediyorum güzel yorumun için. Türk oyuncularına Değer mi ? Evet değer. Türkler en iyisini hak ediyor. Kötü ücretsiz paketlerle veya ücretsiz alıntı çalıntı maplarla yapılan 10 rütbeli 20 rütbeli factionlarda oynuyorlar 40 50 kişi oluyor bu sunucular bazen.
Bazıları ise hediyeyi çok veriyor diye kötü bir sunucuda oynuyor.
Bunların önüne geçip tüm türk faction oyuncularını toplamak istiyorum.
Emekle yapılmış sunucularda hak ediyor oynanmayı.
Ama emeksiz yapılan sunucu asla hak etmiyor bence.

Tek kelime ile çılgınlık bu, dostum amerikada bile "Nigga" diye tanımladığımız adamlar bile böyle uğraşmıyorlar "PaidRanks"i ayarlamak bence çok zor olur fakat yaparsan tutabilir, ama iyi reklam yaparsan tab-ii.

Tek kelime ile çılgınlık bu, dostum amerikada bile "Nigga" diye tanımladığımız adamlar bile böyle uğraşmıyorlar "PaidRanks"i ayarlamak bence çok zor olur fakat yaparsan tutabilir, ama iyi reklam yaparsan tab-ii.
Bizim işimiz çılgınlık dostum, o ayarlamaları falan siz düşünmeyin biz oyuncular için canımızı verecek dereceye geldik.
İyi reklam diye birşey yoktur 1 oyuncu oynar sunucuda arkadaşına önerir o da oynar 2 olur o da arkadaşlarına önerir 5 olur o da arkadaşlarına derken derken oldu sana +50 : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl