Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstünden bayağı geçti ama şimdi aklıma takıldı. Ben 15. yıl özel pelerinini aldım ve aldığımdan eminim ancak pelerin Bedrock'ta gelmiş olmasına rağmen Java'da yok. Twitch pelerinini de almıştım o gelmiş mesela ama creeper pelerini gelmedi nedense.
yok gözükmüyor pelerin gelmemiş. aslında twitch de gelmemişti. sadece bedrock'a gelmişti bu iki pelerin. sonra bir süre geçince twitch pelerini geldi java launcherıma. creeperlı olan gelmedi. anlamadım ben de. çok da önemsemiyorum ama tuhaf yani.
Bende son iki pelerinde gözüküyor ancak bu twitch ve tiktok gözükmüyor.
Bir sunucuya veya oyuna girip biraz vakit geçirmeyi deneyin.(Mcpe, win10 sürümü) Belki o zaman hesaba tanımlanır. Aynı zamanda hesaplarınıza gir çık yapmayı da deneyebilirsiniz.
Olmadı mojanga bug olarak bildirin veya belki bildirilmiş olabilir oradan çözümlere bakın. Linki aşağıya bırakıyorum. Büyük olasılıkla sizin sorununuz burada vardır.