Çözüldü 15. Yıl Pelerini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murtatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murtatan

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
90
Minecraft
Murtatan

Discord:

Murtatan

Üstünden bayağı geçti ama şimdi aklıma takıldı. Ben 15. yıl özel pelerinini aldım ve aldığımdan eminim ancak pelerin Bedrock'ta gelmiş olmasına rağmen Java'da yok. Twitch pelerinini de almıştım o gelmiş mesela ama creeper pelerini gelmedi nedense.
1722875913972.webp

Ekli dosyayı görüntüle 247600

NameMC'de bu pelerin görünmüyor, minecraft sitesi üzerinden pelerin değiştirmeyi dener misin?
yok gözükmüyor pelerin gelmemiş. aslında twitch de gelmemişti. sadece bedrock'a gelmişti bu iki pelerin. sonra bir süre geçince twitch pelerini geldi java launcherıma. creeperlı olan gelmedi. anlamadım ben de. çok da önemsemiyorum ama tuhaf yani.

Bendede aynı şekilde java hesabıma gelmedi bilgili birisi bu konuya dönüş yaparsa çok mutlu olurum

Bende son iki pelerinde gözüküyor ancak bu twitch ve tiktok gözükmüyor.

Bir sunucuya veya oyuna girip biraz vakit geçirmeyi deneyin.(Mcpe, win10 sürümü) Belki o zaman hesaba tanımlanır. Aynı zamanda hesaplarınıza gir çık yapmayı da deneyebilirsiniz.

Olmadı mojanga bug olarak bildirin veya belki bildirilmiş olabilir oradan çözümlere bakın. Linki aşağıya bırakıyorum. Büyük olasılıkla sizin sorununuz burada vardır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şahsen tiktok ve twitchi önemsemiyorum o yüzden bir şikayetim yok :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-07-00-50-45-489_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-08-07-00-50-45-489_com.android.chrome.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl