15 dakikalık perm verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana mı öğretiyorsun sbsksksks

Şöyle canım loo1 kere tüm oyuncuları looplayacak sonra bu loop ladıkları kişilerin veriablsi true ise buna bakıcak fln Bunu her saniye 30 kişi olduğunda düşünürsen anlarız. Lag deil ama gereksiz olur :)
Ben bişey anlamadım bana lagsız bugsuz olanı yapıp atarmısın.

Evet yardımcı olucak bi arkadaş aranıyor.

Evet yardımcı olucak bi arkadaş aranıyor.

Skriptte bugsuz bir şekilde bunu yapmak uzun sürer ancak belki yapan olur. Yine de ben buraya bir çözüm bırakayım. PermissionsEx adlı eklentide bu özellik zaten var.

JavaScript:
command /mctr:
    trigger:
        execute console command "pex user %player% timed add mc.tr 900"

bu komut ve bu eklenti ile hiç uğraşmadan bugsuz yapabilirsin. mc.tr permissions 900 de saniye cinsinden süreyi ifade eder.

Şuan inan boş değilim. Başkaları yardımcı olsa daha ii olur.

Çok bilmişlik taslaman hoş değil senin mesaj sayın kadar yabancı sunucuya skript sattım. Arkadaşa yardımcı bile olmadan gitmişsin. Neyse senin seviyene kadar inemem.

Skriptte bugsuz bir şekilde bunu yapmak uzun sürer ancak belki yapan olur. Yine de ben buraya bir çözüm bırakayım. PermissionsEx adlı eklentide bu özellik zaten var.

JavaScript:
command /mctr:
    trigger:
        execute console command "pex user %player% timed add mc.tr 900"

bu komut ve bu eklenti ile hiç uğraşmadan bugsuz yapabilirsin. mc.tr permissions 900 de saniye cinsinden süreyi ifade eder.

Çok bilmişlik taslaman hoş değil senin mesaj sayın kadar yabancı sunucuya skript sattım. Arkadaşa yardımcı bile olmadan gitmişsin. Neyse senin seviyene kadar inemem.

Galiba sayıları tersten sayıyorsun sen.

Sen sor bakayım o arkadaşa ben nekadar yardım etmişim. Yorumuma ben bir hava taslamıyorum ki eğer okadar sk sattıysan yap da görelim. Burada şuan yardım etmeyen senn.

Galiba sayıları tersten sayıyorsun sen.

Sen sor bakayım o arkadaşa ben nekadar yardım etmişim. Yorumuma ben bir hava taslamıyorum ki eğer okadar sk sattıysan yap da görelim. Burada şuan yardım etmeyen senn.

Senle ilgilenecek kadar vaktim yok.

Kod:
options:
    prefix: &8&l[+]&e&lFly8&l[+]
    fiyat: 49999
    zaman: 1440

command /yemek 
    trigger:
        if {feed::%player%} is no sent
            if player's balance is greater than or equal to {@fiyat}:
            remove {@fiyat} from player's balance
            send player title "&bSatın alma başarılı" with subtitle "&fFLY yetkiniz verildi" for 4 seconds
            play "LEVEL_UP" to player
            execute console command "manuaddp %player% essentials.feed"
            set {feed::%player%} to true
            set {feed::%player%::time} to now
            set player's feed to true
            wait {@zaman} minute
            execute console command "manudelp %player% essentials.feed"

belki editleyerek kulanabilirsiniz​

Kod:
options:
    prefix: &8&l[+]&e&lFly8&l[+]
    fiyat: 49999
    zaman: 1440

command /yemek
    trigger:
        if {feed::%player%} is no sent
            if player's balance is greater than or equal to {@fiyat}:
            remove {@fiyat} from player's balance
            send player title "&bSatın alma başarılı" with subtitle "&fFLY yetkiniz verildi" for 4 seconds
            play "LEVEL_UP" to player
            execute console command "manuaddp %player% essentials.feed"
            set {feed::%player%} to true
            set {feed::%player%::time} to now
            set player's feed to true
            wait {@zaman} minute
            execute console command "manudelp %player% essentials.feed"

belki editleyerek kulanabilirsiniz​

Sunucudan çıktığında v.s herşey batar.

Daha önceki ve ilk sayfadaki mesajları okursan anlarsın. wait 1000 seconds minutes v.s tarzı olaylar bugludur. Yani oyuncu oyundan çıkarsa o kaldığı yerden devam etmez, oyuncuda tekrar yazabilir komutu.

Daha önceki ve ilk sayfadaki mesajları okursan anlarsın. wait 1000 seconds minutes v.s tarzı olaylar bugludur. Yani oyuncu oyundan çıkarsa o kaldığı yerden devam etmez, oyuncuda tekrar yazabilir komutu.
hm orayı düzenlersem çalışırmı skript peki ? bide natrotm DC varmı bişe sorcam sana

LuckPerms kullan.

en güzeli permissionsEX kullan gitsin

İstediğin Şey Bence Saçma Worlediti Araştır Veya Group Manager daki Permlerini VIP olarak Ayarla Bunu Yapman Seni Zorlayabilir Sunucuda Bug Lag Tps Düşmesi Gibi Olaylara Çok Şahit Olursun Yapmaman Önerilir Bunun İçin Plugin Araştır Yada Viplere Teker Teker Perm Ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl