13 Yaşında Eğitim Videosu Çekiyorum #2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkyKios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 706
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkyKios

selam
Elmaslar
28
Videoda biraz saçmaladım birazda hızlı konuştum çünki acelem vardı kötü oldu bu video ama paylaşmak istedim her türlü ifademi görün diye

Başlıktaki "13 Yaşında" kısmını anlamadım. 13 yaşında bir insan video çekemez mi? Tamamen insanları çekmek amacıyla yaptığı düşünüyorum. Ayrıca videoyu da kalitesiz buldum, beğenmedim.

Videoda biraz saçmaladım birazda hızlı konuştum çünki acelem vardı kötü oldu bu video ama paylaşmak istedim her türlü ifademi görün diye

13 yasında olan kişi video cekebilir? bazı kısıler yası kucukolmasına ramen çok güzel videplar cekıyorlar cocuk 11 yasında ders vıdeosu veıryor?

bir önceki videon daha iyiydi sanki sanırım aceleden dolayı böyle oldu neyse yinede iyi videon like attım.

Merhaba, ilk olarak gayet hoş ve kaliteli bir video çekmişsin ki içerikte güzel ama şu, "13 yaş" ibaresi duyar kasmak gibi bir şey olmuş.

Merhaba, ilk olarak gayet hoş ve kaliteli bir video çekmişsin ki içerikte güzel ama şu, "13 yaş" ibaresi duyar kasmak gibi bir şey olmuş.
çok sağol ben bile beğenmedim bu videoyu acele çektiğim için ama bidaha yazmam herhalde 13 yaş diye

çok sağol ben bile beğenmedim bu videoyu acele çektiğim için ama bidaha yazmam herhalde 13 yaş diye

Tekrardan merhaba, ilk olarak önerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Acele çekilen video olmasına rağmen bence güzel olmuş.

on numara beş yıldız

son konumada bakarsanız sevinirim yeni video!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl