Bulundu 12GB HUB SUNUCU PLUGİNER/MİMAR/TASARIMCI/SKRİPTER ARANIYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayberk kurkins

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
uU3RLk3.png

Herkese Merhaba,Ben Ayberk Kırkın size azıcık kendimi anlatıp asıl konuya geçeceğim.
Lise 1 9.sınıf 15 yaşında biriyim.Minecraft sunucusu açma planım Para Için değil zevk içindir.

SERVER HAKKINDA BİLGİ:
Server 12GB HUB olduğu için birsürü oyun eklenecek.Her Ay Rami arttıracağız Yeterki Pluginer,Mİmar ve Skripterimiz olsun.
Serveri Öne Çıkarmak içinde İyi bir Tasarımcıya ihtiyacımız var!

YETKİLİ ALIM ŞARTLARI:

AD:
SOYAD:
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN:
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?:
BİZE KENDİNİ ANLAT:

İLETİŞİM İÇİN = I Skype I= Live:ayberkyeni

y5LaZGg.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
AD:Muhammed
SOYAD:U***
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN:yaklaşık 2 sene
HER TÜRLÜ PLUGİN VEYA SKRİPTİ YAPABİLİRMİSİN ?: elimizden gelen HERŞEYİ
BİZE KENDİNİ ANLAT:skript grubumuz var ne yazıkki ben sk yazmayı bilmiyorum 2 tane yazan ark var Ben onlara yazdirip getireceğim detaylari dc den konusuruz

AD:Enis
SOYAD:G*****
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN:Neredeyse 1 Senem olacak.
HER TÜRLÜ PLUGİN VEYA SKRİPTİ YAPABİLİRMİSİN ?:Ben eskiden yaptığım ve internette bulduğum pluginer birleştirip kendimce güzel pluginler yapıyorum. Ama baştan söyleyeyim plugin kodlaymam ve pluginer olmakta çok profesyonel değilim. Fakat skript hakkında hiç bilgim yok.
BİZE KENDİNİ ANLAT: Adımı soyadimi yazdim zaten. İzmir de oturuyorum. Yaşım 13. 6. Sınıfa gidiyorum. Plugin paketi yaparken bazen sıkılıyorum fakat ortaya güzel bir şey çıkarsa mutlu oluyorum. Sizi mutlu görmek beni de mutlu ediyor.

ADINIZ: Yusuf
SOYADINIZ: Taşkıran
HANGİ YETKİYİ İSTİYORSUNUZ: Puginer
KAÇ YILDIR MİNECRAFT OYNAMAKTASINIZ: 3 Yıldır Oynuyoruyum.
KAÇ YILDIR BU GÖREV İLE UĞRAŞIYORSUNUZ: 2 Yıldır Plugin İle Uğraşıyorum .
SUNUCU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ: Sunucuyu Daha İyi ve Kaliteli Yapacak Pluginler Var.!

Discord : yusuf21184#2413

ADINIZ: Yusuf
SOYADINIZ: Taşkıran
HANGİ YETKİYİ İSTİYORSUNUZ: Puginer
KAÇ YILDIR MİNECRAFT OYNAMAKTASINIZ: 3 Yıldır Oynuyoruyum.
KAÇ YILDIR BU GÖREV İLE UĞRAŞIYORSUNUZ: 2 Yıldır Plugin İle Uğraşıyorum .
SUNUCU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ: Sunucuyu Daha İyi ve Kaliteli Yapacak Pluginler Var.!

Discord : yusuf21184#2413

DİSCORD BAKINIZ!

AD: Alper
SOYAD: Ar****
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN: 6.5 Yıl
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?: Yapmaya Çalışıcağım Fakat Yapabiliceğimi Düşünüyorum
BİZE KENDİNİ ANLAT: Adım Alper Istanbulda Oturuyorum 15 Yasındayım 9.Sınıfa Gidiyorum Her Türlü İşi Yapmaya Çalışacağım Plugin Yazamam Skript Kodlayamam

AD: Alper
SOYAD: Ar****
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN: 6.5 Yıl
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?: Yapmaya Çalışıcağım Fakat Yapabiliceğimi Düşünüyorum
BİZE KENDİNİ ANLAT: Adım Alper Istanbulda Oturuyorum 15 Yasındayım 9.Sınıfa Gidiyorum Her Türlü İşi Yapmaya Çalışacağım Plugin Yazamam Skript Kodlayamam
bize sadece skripter / pluginer / tasarımcı lazım.

bize sadece skripter / pluginer / tasarımcı lazım.
Tmm Dostum Pluginerlik İçin Geldim Bende Zaten Ama Discordunuzda Yardımcı Olan Olmadı Emre Diye Birisi Ayberk Gelir Dedi Baktığımda LoL'deydiniz 6 Saat Bekledim Bakan Olmadı

YETKİLİ ALIM ŞARTLARI:

AD:Arda
SOYAD:Tohumoglu
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN:3 sene
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?:Elimden gelen herşeyi yapabilirim özellikle buildde
BİZE KENDİNİ ANLAT:Ben arda tohumoglu 14 yasındayım 3-4 sene minecraftla ugrastım karnelerim 5dir. Buildercıyım az çok diger rutbelerdede bilgim var. BENİ SEÇERSENİZ MUTLU OLURUM

İLETİŞİM İÇİN = I Skype I= Kralorti90

AD: Kazım
SOYAD: Karakaya
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN: Skript ile 2 senedir uğraşıyorum ve daha cok global projelerde çalıştım.
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?: Skript istenileni yapabilecek şekilde oldugumu düşünüyorum.
BİZE KENDİNİ ANLAT: 15 yaşında lise öğrencisiyim. İzmir'de yaşıyorum ve 4-5 senedir minecraft oynuyorum. Skript ile aram gayet iyi ve aynı zamanda Skript add-onları ilede aram iyi.

İletişim için Discord: KazimK#6625

AD: Kazım
SOYAD: Karakaya
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN: Skript ile 2 senedir uğraşıyorum ve daha cok global projelerde çalıştım.
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?: Skript istenileni yapabilecek şekilde oldugumu düşünüyorum.
BİZE KENDİNİ ANLAT: 15 yaşında lise öğrencisiyim. İzmir'de yaşıyorum ve 4-5 senedir minecraft oynuyorum. Skript ile aram gayet iyi ve aynı zamanda Skript add-onları ilede aram iyi.

İletişim için Discord: KazimK#6625
Almamız İçin Senden Bir skript isteyeceğim discord veya skypeden ulaşınız.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

YETKİLİ ALIM ŞARTLARI:

AD:Arda
SOYAD:Tohumoglu
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN:3 sene
HER TÜRLÜ İSTENENİ YAPABİLCEK DÜZEYDEMİSİN?:Elimden gelen herşeyi yapabilirim özellikle buildde
BİZE KENDİNİ ANLAT:Ben arda tohumoglu 14 yasındayım 3-4 sene minecraftla ugrastım karnelerim 5dir. Buildercıyım az çok diger rutbelerdede bilgim var. BENİ SEÇERSENİZ MUTLU OLURUM

İLETİŞİM İÇİN = I Skype I= Kralorti90
Bize Skywars lobisi yapman gerekıyor seni almamız için discorddan sesli ekran açarak izleyebılırız veya gel servere öyle yap ulaş bana biryerden.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tmm Dostum Pluginerlik İçin Geldim Bende Zaten Ama Discordunuzda Yardımcı Olan Olmadı Emre Diye Birisi Ayberk Gelir Dedi Baktığımda LoL'deydiniz 6 Saat Bekledim Bakan Olmadı
Hemen bakıyoruz

AD:Muhammed
SOYAD:U***
BU İŞLE NE KADAR UĞRAŞTIN:yaklaşık 2 sene
HER TÜRLÜ PLUGİN VEYA SKRİPTİ YAPABİLİRMİSİN ?: elimizden gelen HERŞEYİ
BİZE KENDİNİ ANLAT:skript grubumuz var ne yazıkki ben sk yazmayı bilmiyorum 2 tane yazan ark var Ben onlara yazdirip getireceğim detaylari dc den konusuruz
ec verirmisin

ADINIZ: Emirhan
SOYADINIZ: Gür
HANGİ YETKİYİ İSTİYORSUNUZ: Mimar
KAÇ YILDIR MİNECRAFT OYNAMAKTASINIZ: 4 Yıldır Oynuyoruyum.
KAÇ YILDIR BU GÖREV İLE UĞRAŞIYORSUNUZ: 3 Yıldır Mimar İle Uğraşıyorum .
SUNUCU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ: Sunuca D Hemen Buyusun Mimarlık verin Herşey Sunucu İçin
Discord : EmirhanYT #0220

ADINIZ: Emirhan
SOYADINIZ: Gür
HANGİ YETKİYİ İSTİYORSUNUZ: Mimar
KAÇ YILDIR MİNECRAFT OYNAMAKTASINIZ: 4 Yıldır Oynuyoruyum.
KAÇ YILDIR BU GÖREV İLE UĞRAŞIYORSUNUZ: 3 Yıldır Mimar İle Uğraşıyorum .
SUNUCU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ: Sunuca D Hemen Buyusun Mimarlık verin Herşey Sunucu İçin
Discord : EmirhanYT #0220
salı günü skypem açık olacak şimdi arızalı discorddan eklermisin ? -seni test etmemiz için bir server açıp bize orda skyblock spawnı yapabilirmisin herşeyi bulunduran güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl