Ücretli 12 Yılı Aşkın Tecrübe! | +1000 Online Sunucu Sahipliği | Eklenti/Eklenti Paketi Geliştiriciliği | Kalite ve Tecrübe ile Sunucunuzu En Üste Çıkarın!

MrByte

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
51

Discord:

seckinmert

Hakkımda

Yaklaşık 12 yıldır Minecraft sunucu ekosisteminin içindeyim. Sadece eklenti geliştiren biri değil, yüksek oyuncu kitlesine ulaşmış projeler yönetmiş bir geliştiriciyim. Geçmişte +500 online seckinoyuncu ve +700 online Mistikoyuncu seviyelerine ulaşan sunucularının sahibiyim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çalışma Anlayışım

Hazır paket düzenleyen biri değilim. Sunucular için tamamen özel, performans odaklı ve uzun vadede sürdürülebilir sistemler geliştiriyorum. Eklenti paketleri, kişiye özel mekanikler, ekonomi yapıları ve oyuncu deneyimini doğrudan etkileyen sistem tasarımları üzerine çalışıyorum

MCTR içerisinde bulunan eklentilerim:

SRAPOR (TIKLA)
SBAYRAK (TIKLA)
SHORSEEVENT (TIKLA)

Github bağlantım:

Sunduğum Katkı

Geliştiricilik tarafının yanında, bir sunucunun nasıl büyütüleceğini, oyuncu kitlesinin nasıl artırılacağını ve teknik performansın nasıl optimize edileceğini biliyorum. Sadece kod yazmıyorum; sunucunun genel mimarisini, performansını ve büyüme planını birlikte tasarlıyorum.

Ciddi projeler ve uzun vadeli iş birlikleri için iletişime geçebilirsiniz.

discord: seckinmert​

Son düzenleme:
arkadaşlık atabilir misin :
huysuz9533

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl