12 Dakika'da yaptımız warp edit :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Puncher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.018
başlangıç kısmı idare eder. duvarlar berbat. lavın işlevini anlayamadım. bu tarz yapılar 2013'lü yıllardan kalma. kendinizi geliştirin...

Bence gayet iyi yeni nesil builde çok özen gösteriyo devasa yapılar fln var kısacası kim devasa yapıyosa emek var kim detayla küçük yapıyosa peh bu ne be çöp :D

lavlar görüntüyü bozmuş :/

Genel Bi Bakış Attım 12 Dakikada Böyle Bir Eser Ortaya Sunanlara 1 Saat Zaman Versek (ki bu kısa bi zaman) Neler Çıkıcak Acaba Ortaya :D​

Arkadaşlar kötü diyenler için şunu açıklıyım biz bu edit 3 kişi yaptık daha sonra 2 kişiye düştük ve biz speed olarak yapmaya çalışıyoruz daha iyilerini nasıl yapıcamızda biliyoz 12 dakikaya göre nasıl bir edit bekliyorsunuz anlamadım yorum kasmak için yorum yapmayın.

Süre çok kısa bir süre değil fazla da değil orta bir süre fakat bu mimariyi çıkarmanız hoş değil, bunu mimari bilmeyen bir çok kişinin yapabileceğini düşünüyorum.

Süre çok kısa bir süre değil fazla da değil orta bir süre fakat bu mimariyi çıkarmanız hoş değil, bunu mimari bilmeyen bir çok kişinin yapabileceğini düşünüyorum.
Sadecene başlangıç noktasını yapamız 7 dakika sürdü ve npcleri filan da sayarsak 9 dakika kalan 3 dakikada hemen duvarları yapıp copy yaptık.

Kısa bir süre değil 12 dakika ve o büyü masasını koyup köylüleri ayarlamamız tam bir zaman aşımına uğrıcaktık ve etrafı daha süslicektik ama biz belirli bir süre için kendimizi daha hızlı yapmaya çalışıyoruz ve @AndQ7 Dediği gibi o spawnı yapmamız npcleri filan herşeyi ayarlamamız 9 dakika sürdü ve o editin wgleri mrlleri ayarlı bir şekilde.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

başlangıç kısmı idare eder. duvarlar berbat. lavın işlevini anlayamadım. bu tarz yapılar 2013'lü yıllardan kalma. kendinizi geliştirin...
Nasıl bir yapı yapıcamızı bizde biliyoz 12 dakikadan ne bekliye bilirsiniz o başlangıç yeri bile 9 dakika npcleri ayarlamamız ve duvarları yapıp etraftaki büyümasasını örsleri köylüleri nasıl koydumuzu biz bile hatırlamıyoruz ve bunlar hepsi wgli ve mrl bir şekilde lütfen boş boş yorum yapmayın.

12 dakikada yaptığına bakarsak duvarlar genişletilmeli gerisi başarılı diyebilirim

Büyütülürse güzel durabilir, üstünde ki lavı kaldırırsanız şahane olur.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl