SaBenTurkum
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- PancarMotoruu
Discord:
pancarmotoruuu
pancarmotoruuu
nostaljikloki
Bir ara kısa süreliğine sarftech t60 kullanmıştım inceleyin isterseniz, beklentimi karşılıyordu fiyatı da hala uygundur diye tahmin ediyorum.Merhaba kendi telefonuma klavye vs bağlayarak oyun oynuyorum eski bi klavyem vardı ama baya eskidi artık değiştirmek istiyorum 1000 tl ve altı Mekanik Red Switch klavye öneriniz var mı?
ikincielkralliklariseth
ikinci el bulursan rampage kb 81 alabilirsin onu kullanıyorum blueswitch hali var cidden güzel sıfır bulursanda o fiyata alabilirsinMerhaba kendi telefonuma klavye vs bağlayarak oyun oynuyorum eski bi klavyem vardı ama baya eskidi artık değiştirmek istiyorum 1000 tl ve altı Mekanik Red Switch klavye öneriniz var mı?
pancarmotoruuu
Hocam ona bakmıştım ama 1700 rampagede 1500 trendyolda var bütçemi aşıyor başka önerin varmı 800-1300 arası falanikinci el bulursan rampage kb 81 alabilirsin onu kullanıyorum blueswitch hali var cidden güzel sıfır bulursanda o fiyata alabilirsin
ikincielkralliklariseth
%60 klavye almanı kesinlikle önermem çok küçük ve kullanımı zor alışkansan tabiki al %75 veya normal boyutlarda önerim rampage veya hawit markalarına bakabilirsinHocam ona bakmıştım ama 1700 rampagede 1500 trendyolda var bütçemi aşıyor başka önerin varmı 800-1300 arası falan
pancarmotoruuu
Yok hocam %60 zaten işimi görmez sevmiyorum da onu.%60 klavye almanı kesinlikle önermem çok küçük ve kullanımı zor alışkansan tabiki al %75 veya normal boyutlarda önerim rampage veya hawit markalarına bakabilirsin
ikincielkralliklariseth
everest alıncak son marka bana göre bence youtube gibi platformlarda yapılan videoları izle çok güzel klavyeler bulabilirsinYok hocam %60 zaten işimi görmez sevmiyorum da onu.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Böyle bir klavye buldum, switchler red, mekanik, tam klavye önerir misiniz bunu fiyatı da uygun.
pancarmotoruuu
Ya hocam bakıyorum falan ama 1000 tl civarında yok 2.5 3'e çıksa bütçem çok güzeller var bu fiyat bandında bulamadımeverest alıncak son marka bana göre bence youtube gibi platformlarda yapılan videoları izle çok güzel klavyeler bulabilirsin
ikincielkralliklariseth
ikinci el temiz olanlara bakmanı öneririm ozaman elimden bişey gelmezYa hocam bakıyorum falan ama 1000 tl civarında yok 2.5 3'e çıksa bütçem çok güzeller var bu fiyat bandında bulamadım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!