1000 TL altı klavye önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SaBenTurkum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 463
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaBenTurkum

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
PancarMotoruu

Discord:

pancarmotoruuu

Merhaba kendi telefonuma klavye vs bağlayarak oyun oynuyorum eski bi klavyem vardı ama baya eskidi artık değiştirmek istiyorum 1000 tl ve altı Mekanik Red Switch klavye öneriniz var mı?

Merhaba kendi telefonuma klavye vs bağlayarak oyun oynuyorum eski bi klavyem vardı ama baya eskidi artık değiştirmek istiyorum 1000 tl ve altı Mekanik Red Switch klavye öneriniz var mı?
Bir ara kısa süreliğine sarftech t60 kullanmıştım inceleyin isterseniz, beklentimi karşılıyordu fiyatı da hala uygundur diye tahmin ediyorum.

ikinci el bulursan rampage kb 81 alabilirsin onu kullanıyorum blueswitch hali var cidden güzel sıfır bulursanda o fiyata alabilirsin

ikinci el bulursan rampage kb 81 alabilirsin onu kullanıyorum blueswitch hali var cidden güzel sıfır bulursanda o fiyata alabilirsin
Hocam ona bakmıştım ama 1700 rampagede 1500 trendyolda var bütçemi aşıyor başka önerin varmı 800-1300 arası falan

Hocam ona bakmıştım ama 1700 rampagede 1500 trendyolda var bütçemi aşıyor başka önerin varmı 800-1300 arası falan
%60 klavye almanı kesinlikle önermem çok küçük ve kullanımı zor alışkansan tabiki al %75 veya normal boyutlarda önerim rampage veya hawit markalarına bakabilirsin

%60 klavye almanı kesinlikle önermem çok küçük ve kullanımı zor alışkansan tabiki al %75 veya normal boyutlarda önerim rampage veya hawit markalarına bakabilirsin
Yok hocam %60 zaten işimi görmez sevmiyorum da onu.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Böyle bir klavye buldum, switchler red, mekanik, tam klavye önerir misiniz bunu fiyatı da uygun.

everest alıncak son marka bana göre bence youtube gibi platformlarda yapılan videoları izle çok güzel klavyeler bulabilirsin
Ya hocam bakıyorum falan ama 1000 tl civarında yok 2.5 3'e çıksa bütçem çok güzeller var bu fiyat bandında bulamadım

Ya hocam bakıyorum falan ama 1000 tl civarında yok 2.5 3'e çıksa bütçem çok güzeller var bu fiyat bandında bulamadım
ikinci el temiz olanlara bakmanı öneririm ozaman elimden bişey gelmez

attack shark k75 parolapara ile cashback kullanarak 400₺ daha indirim kapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl