A
airelzz#1228
Ziyaretçi

Every Night
Paranı oyuna yatırma kardeş daha karlı çıkarsın .Arkadaşlar, 100TL bütçem var roblox ve craftrise oynuyorum *valorant da oynuyordum fakat 2 ay hwid banım var, sizce napabilirim, 3K robux mu çekeyim yoksa 100RC alıp 3 ay VIP+ 2 ay skin mi?
napabilirim ki?Paranı oyuna yatırma kardeş daha karlı çıkarsın .
Paran olduğu zaman geçici/gerçek olmayan güzel şeyler yerine daha gerçekçi şeyler alabilirsin masan varsa masana bir figür/biblo, mouse pad, aksesuar fakat oyuna yatırmanı tavsiye etmem çünkü bağımlılık gibi bir şey benim zamanında bilgisayarım yoktu ve oyunları zevkli bir şekilde oynamıyordum bu yüzden mutlu olmak içinde oyuna para yatırıyordum al sana sonuç dostumArkadaşlar, 100TL bütçem var roblox ve craftrise oynuyorum *valorant da oynuyordum fakat 2 ay hwid banım var, sizce napabilirim, 3K robux mu çekeyim yoksa 100RC alıp 3 ay VIP+ 2 ay skin mi?
Zaten daha yeni masam için led aldım, oyuna çok uzun zamandır yatırmıyorum ve yatırmak istiyorum.Paran olduğu zaman geçici/gerçek olmayan güzel şeyler yerine daha gerçekçi şeyler alabilirsin masan varsa masana bir figür/biblo, mouse pad, aksesuar fakat oyuna yatırmanı tavsiye etmem çünkü bağımlılık gibi bir şey benim zamanında bilgisayarım yoktu ve oyunları zevkli bir şekilde oynamıyordum bu yüzden mutlu olmak içinde oyuna para yatırıyordum al sana sonuç dostum
Ekli dosyayı görüntüle 172160
İşte dediğim bağımlılık mevzusuna geliyor iş şimdi alacaksın sonra tekrar canın çekecek mevzu aslında buZaten daha yeni masam için led aldım, oyuna çok uzun zamandır yatırmıyorum ve yatırmak istiyorum.

Every Night
Yok aga zaten en az 4, 5 ayda bir yatırıyorum bağımlılık olmaması için elimden geleni yapıyorumİşte dediğim bağımlılık mevzusuna geliyor iş şimdi alacaksın sonra tekrar canın çekecek mevzu aslında bu
Yatırmasam bile napabileceğim hakkında bir fikir üretebilirseniz güzel olabilirEğer illada oyuna para yatırcaksan bize sorman biraz saçma oynıycak olan sensin bana kalsa ikisinede paramı yatırmam .

Every Night
şu an için 100tlye pek bişey inanki aklıma gelmediYatırmasam bile napabileceğim hakkında bir fikir üretebilirseniz güzel olabilir

Every Night
Oruç oruç canım çekti :D100TL harcama zorunluluğun mu var?
Yarın öbür gün işine yarar koy köşeye dursun.
En basit olay;
Acıkırsın ve uğraşmak istemezsin, eğer mümkünse evine sipariş verirsin yemek yersin.
Bunun gibi bir çok örnek elbette vardır.
Eğer illaki oyun oyun diyorsan sana kalmış bir şey bunu başkasına sorman saçmalık, çünkü oynayacak olan sensin.
Oruç oruç canım çekti :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!