100 MBPS internetim var ama indirirken 20kb/s alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

100 MBPS internetim var ama indirirken 20kb/s alıyorum
asdasdassa.PNG

Arkada hiçbir şey açık değil​

İnternet servis sağlayıcının alt yapı yetersizliğinden dolayı problem olabilir. Birkaç saat bekle düzelir diye tahmin ediyorum, eğer düzelmezse müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Yüksek ihtimal altyapınız ile alakalı bu durum. Eğer Steam de bu sorunu yaşıyorsanız Steam'de hız limitini açmış olabilirsiniz.

Bazı siteler indirme trafiğini sınırlıyorlar örneğin turbobit, bu yüzden internetini bu tarz sitelerde tamamıyla kullanamıyorsun.

Türk Telekom kullanıyorsanız büyük ihtimal alt yapısal bir sorundur ki nihai çözüm için Super Online teknolojisini deneyimlemeniz gerekir ;)

İndirdiğin kaynakla alakalı bir sorun olabilir. Başka yerlerden indirmeyi deneyin.

Sağlayıcının web sitesinden şikayet oluştur. 1 iş günü içerisinde düzelir, aynısını yaşadım. 10 kbite kadar düştü indirme hızım, ertesi güne sorunum çözüldü. TurkTelekom kullanıyorum bu arada.

İndirdiğin yerin upload hızı düşüktür. Sen download yaparken o karşıdaki makine de upload yapıyor.

O ss görünce icim gitti

Siteden kaynaklanan bir sorunmuş.Başka siteden indirdim 15mb/sn aldım :D

35 mps hızım var 1mb indiriorum .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl