?/10 (4yıl aradan yaptığım 2.tasarım.Lütfen ona göre değerlendirin.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AL Design
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 594

AL Design

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Minecraft
vocamısınlansen

Discord:

AL Design #0038

?/10 (4yıl aradan yaptığım 2.tasarım.Lütfen ona göre değerlendirin.)Yapıcı eleştrilerinizin hepsini dikkate alacağım.Teşekkür ederim.
RİG 2.png

Son düzenleme:
Resim gözükmüyor.

Resim görünüyor ama karakter görünmüyor :D çok dark renkler tercih etmişsin, biraz daha açık tonlarda olabilir.

Resim görünüyor ama karakter görünmüyor :D çok dark renkler tercih etmişsin, biraz daha açık tonlarda olabilir.
Mecazen mi gerçekten mi :D ? karakterin herşeyi monoton renkler olduğu için böyle bir tema tercih ettim.26 saattir uyumuyorum birazcıkta ruh halimi yansıtmış olabilirim.Onun dışında puanın kaç ?.Bide benim monitörün ayarlarından dolayı biraz daha parlak gözüküyor olabilir.Teşekkür ederim

Yukarıda olan arkadaşlarında söylemiş olduğu gibi karanlık görünüyor ancak bir puan vermek gerekirse de 10 üzerinden 9 puanda verebilirim.

Yukarıda olan arkadaşlarında söylemiş olduğu gibi karanlık görünüyor ancak bir puan vermek gerekirse de 10 üzerinden 9 puanda verebilirim.
Kanka monitör ayarları diyorum başka birşey demiyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

nekadar karanlık onuda bilmiyorum biri kamerayla çekip atsa çok mutlu olacam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ARKADAŞLAR PS Yİ YENİDEN YAPICAM YENİ KONU AÇICAM ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl