?/10 1 or 2 ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AL Design
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 762

AL Design

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Minecraft
vocamısınlansen

Discord:

AL Design #0038

Arkadaşlar selamlar.Az önce açtığım konuda çoğunuz tasarımın çok dark olduğunu söyledi.Monitör ayarlarım çok yüksek olduğundan dolayı galiba bende aydınlık duruyordu (contrasst vs.)Şu an biraz daha aydınlatmayı denedim ve sonuç bu.Bence bu sefer daha güzel oldu.2 adet yaptım 2 sinden birini seçip 2 sinide 10 üzerinden değelendirirseniz çok mutlu olurum.Değerli Görüşlerinizi Bekliyorum.İyi forumlar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------1-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RİG 2 #1.png
-------------------------------------------------------------------------------------------------------2-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RİG 2 #2.png

Süper kanka çok beğendim ellerine sağlık.

Harika fakat kılıcın başı ve oltanın kenarlarının beyazlığı hoşuma gitmedi açıkçası, ellerine sağlık. :<3:

Süper kanka çok beğendim ellerine sağlık.
sağol kanka
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Harika fakat kılıcın başı ve oltanın kenarlarının beyazlığı hoşuma gitmedi açıkçası, ellerine sağlık. :<3:
sağol kardeşim <3

@キングコング
@AsinPW
@PapaTery
@YigitReisOfficial
Bu sefer nasıl abiler ?

@Anathory seninde görüşlerini merak ediyorum dostum.

Son düzenleme:
2. Daha iyi gibi duruyor.​

Herkesi etiketlemene gerek yok ilgi duyan yorumlar zaten, koyu renk kullanırsan koyu olur monitörlerle alakası yok.

Yukarıda olan arkadaşında söylemiş olduğu gibi bende 2. çalışmanın daha iyi durduğunu söyleyebilirim. 1. 10 üzerinden 7 iken diğeri 9 puan ?

Herkesi etiketlemene gerek yok ilgi duyan yorumlar zaten, koyu renk kullanırsan koyu olur monitörlerle alakası yok.
Önceden etiketlediğim kişiler bunun koyu versiyonuna yorum atan kişiler.Senide yorumlarını merak ettiğim için etikledim.Yorumunu silebilirsin.

Yukarıda olan arkadaşında söylemiş olduğu gibi bende 2. çalışmanın daha iyi durduğunu söyleyebilirim. 1. 10 üzerinden 7 iken diğeri 9 puan ?
sağol kardeşim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl