1 Yıl Konuşamamak mı ? Yoksa 1 Yıl Duyamamak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedPVPS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
MuhammedPVP

Discord:

Muhammed#9737

1a1a1a1.jpg
Bence 1 Yıl Konuşamamak. Çünkü Konuşamasak, Yaza Biliriz, Ve Herşeyi Anlaya Biliriz. Ama Duyamassak Herkes Bize Yazmak Zorunda Kalır, ve Birşey Anlayamayız. Sizde Düşüncelerenizi Yazın. Bakalım Kimler Ne Düşünüyor :)

Ben de konuşamamayı tercih ederim. Ne de olsa diğer insanların dediklerini anlamak çok fazla işimize yarar. Fakat duymazsak diğer insanlar bizimle iletişime geçebilmek için beden dili öğrenmek zorunda kalır. Lâkin biz yazarak da derdimizi anlatabiliriz ve onlar da zorlanmadan konuşarak bize yardımcı olabilirler

Konuşmamak tabiki. Düşünsene sonsuz sessizlik insan delirir. '':/''

Ben de konuşamamayı tercih ederim. Ne de olsa diğer insanların dediklerini anlamak çok fazla işimize yarar. Fakat duymazsak diğer insanlar bizimle iletişime geçebilmek için beden dili öğrenmek zorunda kalır. Lâkin biz yazarak da derdimizi anlatabiliriz ve onlar da zorlanmadan konuşarak bize yardımcı olabilirler
Konuşmamak tabiki. Düşünsene sonsuz sessizlik insan delirir. '':/''
Düşündüğüm Gibi Cevaplar Aynı :D Sizde Haklısınız. Duyamamayı Düşünmek Bile Çok Zor. :/

Bence konuşmamak daha iyi birşey çünki duymazsak sessizliğin içinde sıkıntı olacağından insan ruhu için iyi olmaz.

Duymamak en iyisidir nede olsa herkesin bir huzura ihtiyacı var. :)

Her bir duyu organı kritik derecede önem taşıyor. Emin olun konuşmamak sandığınız kadar basit bir şey değil. Böyle bir soruya cevap vermek imkanı olmayan bir şey.

Bir seçim yapılması gerekiyorsa konuşamamak derim. Duyamıyorsam konuşmanın yararı ne?
Lakin Allah'a şükür sağlığım sıhatim yerinde. Allah kimseyi konuşamamak, duyamamak gibi sınavlarla sınamasın.

Ben duymamayı seçiyorum. En azından üst komşunun seslerinden kurtulmuş olurum.

Konuşmamayı tercih ederim. Bir şekilde iletişime geçilir ama duymadan olmaz. Fakat aklıma bir şey takıldı. Ya konuşmayı unutursak, ya duyuramazsak sesimizi bir daha dünyaya...

Konuşmamak tercih ediyorum

Konuşmamak, zaten genellikle söyleyecek pek bir şeyim olmaz. Ancak duyamamak felaket bir şey, müzik dinleyemiyorsunuz, dersleri dinleyemiyorsunuz (sınav senesi olanlar için daha da kötü), yani, konuşmamayı yeğlerim. Ek olarak anadilimizi duyamayınca unutmaya başlıyormuşuz, konuşmaktan daha çok önemliymiş bu. Bu yüzden yurt dışına gidenler bizim 11 yılda öğrenemediğimiz dili 6 ayda öğreniyor. Ve yurtdışında kalanlar zamanla kelimelerin arasına yabancı kelimeler serpiştirmeye başlıyor, yabancı uyruklu kelimeler kullanıyor.

Her neyse, cevabım konuşamamak.

Hiçbiri çünkü zorunlu bir seçim değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl