1 yıl boyunca ıssız bir adada hayatta kalmak zorundasınız. Yanınıza ne alırdınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jMars

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Premium
Elmaslar
47

Discord:

canclkl

1 yıl boyunca ıssız bir adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Yanınıza sadece 1 adet malzeme alabilirsiniz. Bu alacağınız malzeme ne olurdu?

(Gerçeküstü şeyler alamazsınız, gerçekçi olun.)

Çakmaktaşı alırdım yanıma çünkü ateş olmadan olmaz.

Çakmak

1 yıl boyunca ıssız bir adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Yanınıza sadece 1 adet malzeme alabilirsiniz. Bu alacağınız malzeme ne olurdu?

(Gerçeküstü şeyler alamazsınız, gerçekçi olun.)
Yüksek ihtimal çakı alırdım. Çünkü orada belki bazı hayvanlara karşı şavaşmam gerekicek sonra balık avlarken yani kendime yiyecek ararkende çakıyı kullanmam gerekicek. Ateş yakma konusundada bazı filmlerde Çakmak taşı kullanmadan ateş yakıyolar ateş yakma konusundada öyle ateş yakmayı düşünüyorum. Hani böyle ellerini sürterek falan filan tam bilmiyorum neyse.

minecraft oyununu alırdım direk xdd

En çivilisinden bir sopa.

Balta alırdım. Her yönden kullanışlı karşıma bir saldırgan hayvan çıktığında kendimi koruyabilirim veya bir ev yapmak için ağaç kesebilirim.

balta alırdım

Çakmak mantıklı olur çünkü aç kalmazsın. En azından balık tutarsın yine hayatta kalırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl